Γεμάτο εκπλήξεις το Netflix – Οι 6 ταινίες που προστέθηκαν αθόρυβα

Νέος μήνας στο Netflix και εκτός από τις νέες σειρές και ταινίες που έχουν ανακοινωθεί, στην δημοφιλή streaming πλατφόρμα προστέθηκαν, χωρίς κάποια προειδοποίηση, έξι ταινίες που πρέπει να δείτε.

Το Netflix πρόσθεσε στην ήδη τεράστια βιβλιοθήκη του, 6 “μεγάλες” ταινίες, δίνοντάς στους συνδρομητές του ακόμα περισσότερες επιλογές για τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Οι 6 ταινίες που πρόσθεσε αθόρυβα το Netflix:  

13 Hours – 13 Ώρες: Οι Μυστικοί Στρατιώτες της Βεγγάζης

Μέλη μιας ελίτ ομάδας ασφαλείας μάχονται για να σώσουν τους παγιδευμένους υπαλλήλους του προξενείου των ΗΠΑ, που δέχονται επίθεση από τρομοκράτες στη Βεγγάζη της Λιβύης.

Coach Carter

Ένας προπονητής μπάσκετ γυμνασίου επιβάλλει έναν αυστηρό κώδικα συμπεριφοράς σε μια ομάδα μαθητών-αθλητών και κάνει μια τολμηρή κίνηση όταν οι βαθμοί τους αρχίζουν να πέφτουν.

Φόβος Ενστίκτου – Primal Fear

Ένας μεγαλοδικηγόρος αναλαμβάνει δωρεάν την υπεράσπιση ενός νεαρού με ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε έναν αρχιεπίσκοπο.

Τα απομεινάρια μιας μέρας – The Remains Of The Day

Είναι το καλοκαίρι του 1956. Ο Στίβενς, ένας ηλικιωμένος μπάτλερ, το έχει πάρει επιτέλους απόφαση να κάνει διακοπές – ένα εξαήμερο ταξίδι με το αυτοκίνητο στη δυτική πλευρά της Αγγλίας. Η περιήγησή του ωστόσο αναστατώνεται από τις αναμνήσεις μιας ολόκληρης ζωής που την ανάλωσε προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο μακαρίτη λόρδο Ντάρλινγκτον, αλλά κυρίως από την ολοένα και πιο οδυνηρή αναπόληση της σχέσης του με την οικονόμο του σπιτιού, ο Στίβενς αναγκάζεται να διερωτηθεί αν, τελικά, όλα αυτά που έκανε άξιζαν τον κόπο. .

Το Νησί των Καταραμένων – Shutter Island

Το 1954, δύο αστυνόμοι -Ο Έντουαρντ “Τέντυ” Ντάνιελς και ο καινούριος συνάδελφός του, Τσακ Άλι- ταξιδεύουν μαζί σε ένα νησί που βρίσκεται στο λιμάνι της Βοστώνης. Ερευνούν την εξαφάνιση μιας ασθενούς, της Ρέιτσελ Σολάντο η οποία είχε φυλακιστεί επειδή έπνιξε τα τρία παιδιά της. Το μόνο στοιχείο είναι ένα σημείωμα που άφησε πίσω της η ασθενής: “Ο νόμος των τεσσάρων. Ποιος είναι ο 67;”. Φτάνουν στο νησί λίγο πριν ξεκινήσει μια καταιγίδα, που τους αναγκάζει να μείνουν στο νησί για λίγες μέρες.

Χελωνονιντζάκια – Teenage Mutant Ninja Turtles

Ο Master Splinter επαναφέρει τα τέσσερα Χελωνονιντζάκια σε φόρμα για να νικήσουν τα τέρατα που τρομοκρατούν την Νέα Υόρκη.

πηγή: FOXreport.gr

Οι 5 πιο συχνές απάτες του 2023 – Πώς να τις αποφύγετε

Τεράστιο λαμπερό «κρανίο» κρύβεται σε ηφαιστειακό λάκκο στη Σαχάρα – Δείτε την μοναδική φωτογραφία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ