Βούλα: Μυστήριο με τους λόγους που οδήγησαν τον 63χρονο εφοπλιστή στην αυτοκτονία – «Κλειδί» οι καταθέσεις της συζύγου και των αδελφών του

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα για τον θάνατο του 63χρονου Ελληνοσύρου εφοπλιστή στην Βούλα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, το απόγευμα της Πέμπτης (02/11). Ο ίδιος έστειλε ένα μήνυμα στην γυναίκα του στο οποίο προειδοποιούσε πως θα αυτοκτονήσει, με τις αστυνομικές αρχές να αναζητούν τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την πράξη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εξετάζεται το σενάριο της αυτοκτονίας από την πρώτη στιγμή, λόγω της στάσης του σώματος του θύματος, αλλά και από την καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του, ενώ αναμένεται να επιβεβαιωθεί πλήρως από την ιατροδικαστική εξέταση του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όπως έγραψε το enikos.gr, ο 63χρονος είχε στείλει μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της γυναίκας του, λίγο πριν βάλει τέλος στην ζωή του, προειδοποιώντας την ότι θα αυτοκτονήσει. «Συγχώρεσέ με γι’ αυτό που θα κάνω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγα λεπτά αργότερα, ακούστηκε ένας θόρυβος από τον χώρο του υπογείου και όταν ο φρουρός κατέβηκε, τον βρήκε νεκρό.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του εφοπλιστή, η οποία επίσης κατέβηκε στο υπόγειο και αντίκρισε νεκρό τον άνδρα της. Η ίδια ήταν αναστατωμένη και σε κατάσταση σοκ, οπότε δεν ήταν σε θέση να καταθέσει χθες. Το μόνο που κατάφερε να πει στην αστυνομία ήταν «δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε, δεν είχε δείξει κάποιο σημάδι».

«Κλειδί» θεωρούνται για την ΕΛ.ΑΣ. οι καταθέσεις που θα δώσουν η ίδια και τα αδέλφια του θύματος, καθώς ίσως καταφέρουν οι Αρχές να λύσουν το μυστήριο και να καταλάβουν τι απασχολούσε τον 63χρονο και τον ώθησε να βάλει τέλος στην ζωή του, αφού στο μήνυμα δεν αποκαλύπτονται οι λόγοι.

Ο 63χρονος, είναι πατέρας δύο παιδιών από τον πρώτο του γάμο, και μαζί με τα αδέλφια του είναι ιδιοκτήτες μίας μεγάλης ναυτιλιακής εταιρείας, που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αντιμετώπιζε προβλήματα επαγγελματικής φύσεως.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ