Game of Chefs: Η ιστορία του Δημήτρη που σόκαρε τους κριτές – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται για ακόμη μία ημέρα οι blind auditions στο Game of Chefs του ΑΝΤ1.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης ένας από τους διαγωνιζόμενους ήταν ο Δημήτρης Καΐσης. Ο διαγωνιζόμενος από τη Θεσσαλονίκη είπε στους κριτές ότι ερασιτέχνης μάγειρας, αλλά δεν τον τρομάζει που θα ανταγωνιστεί με επαγγελματίες στο Game of Chefs.

Ο Δημήτρης ετοίμασε ένα καρέ αρνιού με πουρέ σελινόριζας και ζελέ εσπεριδοειδών, τους τρεις κριτές να εντυπωσιάζονται από το πιάτο του.

Όταν βρέθηκε μπροστά στους κριτές για να ακούσει την απόφασή τους, ο Δημήτρης εξομολογήθηκε τον λόγο που δεν αφοσιώθηκε στην μαγειρική αλλά ανέλαβε την οικογενειακή τους επιχείρηση.

Game of Chefs Δημήτρης Καϊσης

«Δεν το επέλεξα, με επέλεξε. Συνέβη ένα τραγικό δυστύχημα σε μια ληστεία στο πρατήριο καυσίμων και χάσαμε τον πατέρα μου. Έγινε το 2009.  Ο πατέρας μου δεν έπρεπε να είναι στο πρατήριο εκείνη την στιγμή αλλά τον κάλεσαν για μια συνέντευξη, η οποία θα αφορούσε τις ληστείες στα πρατήρια.

Έμεινε παραπάνω για να γίνει η συνέντευξη και τότε συνέβη. Για να καταλάβετε, όταν εμφανίστηκαν οι δημοσιογράφοι για την προγραμματισμένη συνέντευξη, βρήκαν τους αστυνομικούς» ανέφερε ο Δημήτρης με τους κριτές να σοκάρονται.

Δείτε στο βίντεο την αντίδραση των 3 κριτών του Game of Chefs

Το πιάτο του Δημήτρη είχε ορισμένα προβλήματα, αλλά ήταν αρκετό για να του δώσει την πρόκριση για τη φάση του bootcamp.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ