Game of Chefs: Άλλη μια καυτή μάχη των KITCHEN BATTLES

Το «Game Of Chefs» ανοίγει την πόρτα του, απόψε στις 21:00, για άλλη μία καυτή μάχη των KITCHEN BATTLES.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου καλωσορίζει τους διαγωνιζόμενους που είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν… τα μαχαίρια τους και να έρθουν  ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο τους όνειρο και την κατάκτηση του τίτλου του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και των 50.000 ευρώ!

Απόψε, θα δούμε την 1η ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, η οποία είναι εμπνευσμένη από την ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.

game-of-chefs

Οι τρεις σεφ, Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς, θα διαλέξουν ο καθένας 4 άτομα από την ομάδα τους για να  διασταυρώσουν τις… κουτάλες τους σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Για την ΓΚΡΙ ΟΜΑΔΑ (ΛΑΝΤΟΣ) μαγειρεύουν οι Φραγκίσκος Μπαλαρίνης, Βαγγέλης Μπάκας, Φράνς Χοριέτι και Άντζελα Παπαβασιλείου.   

Για τη ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ (ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ) μαγειρεύουν οι Άγγελος Σακάι, Διαμαντής Αναστασόπουλος, Ελένη Σκληρού και  Γιώργος Καπενεκάκης.

Για τη ΧΑΚΙ ΟΜΑΔΑ (ΚΟΝΤΟΒΑΣ) μαγειρεύουν οιΚωνσταντίνος Γαρυφάλλου, Μαρίνος Φακής, Ηλίας Σταμάτης Τεχάντα Καρακατσάνης και Γιώργος Μπερκάκης.

game-of-chefs

Κάθε ομάδα καλείται να ετοιμάσει πιάτα που θα βασίζονται σε ένα από τα τρία χρώματα της ιταλικής σημαίας -δηλαδή το πράσινο, το λευκό και το κόκκινο. Το χρώμα αυτό θα πρέπει να είναι εμφανές και να αναδεικνύεται στα πιάτα που θα δημιουργήσουν οι διαγωνιζόμενοι, ενώ θα πρέπει να έχουν έντονο άρωμα και γεύση Ιταλίας.

Στο τέλος της δοκιμασίας, 11 γευσιγνώστες  θα δοκιμάσουν τα πιάτα, χωρίς να ξέρουν σε ποια ομάδα ανήκει το καθένα, θα τα κρίνουν και θα δώσουν την ψήφο τους σε αυτά που θα ξεχωρίσουν. Η ομάδα που θα κερδίσει τις περισσότερες ψήφους θα είναι η νικήτρια και θα κερδίσει την ασυλία.

Τα πιάτα θα κρίνουν οι: Tommaso D’acquisto, Γιάννης Γιαννοπουλάκης, Χρήστος Στάης, Στάθης Καραγιαννόπουλος, Λευτέρης Σουχάιμπ, Άρης Τσανακλίδης, Marcello Vitolo Nanninella, Ηλίας Τριάντης, Francesco Sirignano, Χριστίνα Τάραμα, Αντρέας Νίκας.

Με ποιον τρόπο προσπαθούν οι άλλοι δύο σεφ να κάνουν τον Άγγελο Λάντο να χάσει;

Ποιος έδωσε το παρατσούκλι «κατσαρίδες» στην ΓΚΡΙ ΟΜΑΔΑ;

Γιατί ο Άγγελος Λάντος βάζει δύο αρχηγούς στην ΓΚΡΙ ΟΜΑΔΑ; Και ποια είναι η αντίδραση των γυναικών της ομάδας;

Θα στοιχίσει το λάθος με τα χόρτα στην ΧΑΚΙ ΟΜΑΔΑ ή θα είναι για ακόμη μια φορά νικήτρια;

Σε ποιο μέλος της ομάδας του έχει αδυναμία ο Βασίλης Μουρατίδης;

Γιατί ο Άγγελος Λάντος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των δύο αρχηγών;

Πώς θα κρίνουν οι γευσιγνώστες τα πιάτα των ομάδων; Θεωρούν ότι έχουν σχέση με την ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ή είναι εκτός θέματος;

Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ