Φτιάξε το δικό σου enikos.gr

Κατεβάστε δωρεάν τη νέα εφαρμογή του enikos.gr για iOS και Android και ενημερωθείτε γρήγορα και αξιόπιστα σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο. Η εφαρμογή του enikos.gr επανασχεδιάστηκε πλήρως με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη και την προσαρμογή στις ανάγκες κάθε αναγνώστη. Για να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε, για ό,τι επιθυμείτε.

Μέσα από το νέο app, μπορείτε πλέον να φτιάξετε το δικό σας enikos.gr, διαμορφώνοντας την αρχική σελίδα με βάση τις δικές σας προτιμήσεις. Συγκεκριμένα, υπάρχει η δυνατότητα είτε να προβάλλεται στην οθόνη σας η πλήρης ροή του enikos.gr, είτε να επιλέξετε εσείς τις κατηγορίες που επιθυμείτε να εμφανίζονται στην αρχική σελίδα. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να επιλέξει να εμφανίζονται μόνο οι ειδήσεις που αφορούν στην πολιτική και την οικονομία (το ίδιο ισχύει για όλες τις κατηγορίες), και όχι οι υπόλοιπες. Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς σε όλα τα κείμενα για πιο εύκολη ανάγνωση των άρθρων.

Κατεβάστε τη νέα έκδοση (ή ενημερώστε την εφαρμογή που ήδη διαθέτετε) από το Apple store εδώ:

https://apps.apple.com/gr/app/enikos/id647804044

Κατεβάστε τη νέα έκδοση (ή ενημερώστε την εφαρμογή που ήδη διαθέτετε) από το Google Play store εδώ:

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.enikos.app&hl=en

Πάρτε την ενημέρωση στα χέρια σας και με ένα κλικ στο κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet ενημερωθείτε αναλυτικά για την ατζέντα της ημέρας και ό,τι συμβαίνει τη στιγμή που συμβαίνει. Έκτακτη επικαιρότητα και ειδήσεις για την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την τεχνολογία. Media, lifestyle και τα τελευταία νέα από την ελληνική και διεθνή showbiz. Δείτε ακόμη τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και ακούστε live το πρόγραμμα ραδιοφώνου του Realfm 97,8 όπου κι αν βρίσκεστε 24 ώρες το 24ωρο.

Επίσης, μέσω της νέας εφαρμογής, μπορείτε να στείλετε την καταγγελία σας, φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκεστε, καθώς, το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με τους αναγνώστες του.

Και τέλος, το app του enikos.gr για iOS και Android σας προσφέρει τη δυνατότητα για άμεση ενημέρωση για τα πιο σημαντικά γεγονότα στο κινητό ή στο tablet μέσω ειδοποίησης (push notification).

Όλες οι εξελίξεις στο www.enikos.gr. Εδώ μιλάμε στον ενικό, με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ