Φώτης Σεργουλόπουλος – Τζένη Μελιτά: Το σκετς για τον σάλο με την Μποφίλιου – Το…αμπέχονο και το καπελάκι του Μάο

Με ένα σατιρικό σκετς σχολίασαν τον σάλο που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες γύρω από την Νατάσσα Μποφίλιου και την επιλογή της να φωτογραφηθεί για γνωστή σειρά ρούχων στους δρόμους του Λονδίνου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

Νατάσσα Μποφίλιου: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά τον «διαδικτυακό πόλεμο» για τη φωτογράφιση στο Λονδίνο

«Ύποπτος μου φαίνεσαι. Πού ήσουν το Σαββατοκύριακο; Στο εξωτερικό ήσουν; Τι έκανες στο εξωτερικό; Αυτό το βλέμμα που έχεις είναι του καπιταλιστή» ξεκίνησε να λέει η Τζένη Μελιτά. «Πήρα ένα αεροπλάνο και πήγα έξω. Με δικά μου λεφτά πήγα….Τι πρόβλημα έχεις;» απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Κάτι φοράς από μέσα, κάτι ύποπτο. Τι είναι αυτό; » φώναξε η συμπαρουσιάστριά του και έλυσε τη ρόμπα που φορούσε. «Ένα παλτό είναι. Το βρήκα σε έκπτωση. Και έκανα μια φωτογράφηση στο Ιnstagram να περπατάω στους μεγάλους δρόμους του Λονδίνου», της είπε εκείνος.

Δανάη Μπάρκα: Το σχόλιο για τον σάλο με την φωτογράφιση της Μποφίλιου στο Λονδίνο – «Με κάνει έξαλλη…»

«Πας καλά; Πήρες παλτό και έβαλες και φωτογραφία με αυτό στο Instagram; Εσύ που μου έχεις κοτσάρει τον Τσε Γκεβάρα στο καμαρίνι σου και μου το παίζεις Αριστερός;» ανέφερε από την πλευρά της η Τζένη Μελιτά.

«Ήθελα λίγο να ομορφύνω. Βαρέθηκα πια το αμπέχονο και το καπελάκι του Μάο Τσετούνγκ να φοράω συνέχεια και να περπατάω με τα αρβυλάκια μου, που τα έχω εκατό χρόνια, για να σου δείχνω πόσο ταπεινός είμαι. Ήθελα να βάλω ένα χρώμα», είπε ο παρουσιαστής.

Νατάσσα Μποφίλιου: Η απάντηση για την φωτογράφιση στο Λονδίνο

«Φώτη δεν σε αναγνωρίζω. Ποιος είσαι στα αλήθεια; Ποιος έχει γίνει; Μαζί όταν κατεβαίναμε στις πορείες τα θυμάσαι όλα αυτά;» σημείωσε η Τζένη  Μελιτά.

«Σχώρα με σε παρακαλώ, μην με καταγγείλεις στον ινστρούχτορα» ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, προκαλώντας γέλια στο πλατό.

«Πώς να δείξω κατανόηση έτσι όπως κυκλοφορείς, τι θα πω αύριο-μεθαύριο στους ανθρώπους μας;  Κυκλοφορούν και πολλοί που θα πας πουν και τι θα φοράμε», είπε η Τζένη Μελιτά.

«Να το κάψω, απαπά»  είπε ο παρουσιαστής . «Κάψ’ το!» τον προέτρεψε η Τζένη Μελιτά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ