Δανάη Μπάρκα: Το σχόλιο για τον σάλο με την φωτογράφιση της Μποφίλιου στο Λονδίνο – «Με κάνει έξαλλη…»

Χαμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο Twitter με την Νατάσσα Μποφίλιου να γίνεται πρώτο trend εξαιτίας μιας φωτογράφισης που έκανε για εταιρεία ρούχων στο Λονδίνο.

Οι χρήστες του Twitter έχουν χωριστεί στα δύο με κάποιους να υπερασπίζονται τη δημοφιλή τραγουδίστρια και άλλους να την κατακρίνουν υποστηρίζοντας πως οι αριστερές της πεποιθήσεις δεν συνάδουν με τα υπερβολικά ρούχα και κοσμήματα που διαφημίζει.

Σημειώνεται πως η Νατάσσα Μποφίλιου φωτογραφήθηκε με τα ρούχα της εταιρείας Nidodileda, τα οποία φορά εδώ και χρόνια στην πλειοψηφία των εμφανίσεών της. Σε όλες τις συναυλίες της αλλά και στις τηλεοπτικές της συνεντεύξεις η ερμηνεύτρια συνεργάζεται με την ελληνική εταιρεία που έχει βάλει την σφραγίδα της τα τελευταία χρόνια στο boho ντύσιμο.

Πολλοί διάσημοι πήραν θέση στον “πόλεμο” που έχει ξεσπάσει στο Twitter για την Νατάσσα Μποφίλιου, ανάμεσά τους και η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Δευτέρας σχολίασε: «Μου φαίνεται ευτελές να κρίνουμε τη ζωή κάποιου, τι κάνει, πού πάει ταξίδια σε σχέση με την ιδεολογία που έχει».

«Μου φαίνεται ευτελές, μην σας πως δεν το θεωρώ τυχαίο» υποστήριξε η Δανάη Μπάρκα και τόνισε: «Με κάνει έξαλλη να ασχολούμαστε με το πώς ζει ο καθένας όταν δεν βλάπτει κάποιον άλλον».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ