Μπουράκ Χακί: Νέος έρωτας στη ζωή του – Η εντυπωσιακή Ναζ

Μετά τον χωρισμό του από την Χαρά Παππά, ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί βρήκε και πάλι τον έρωτα στα μάτια της καλλονής Ναζ.

«The 2Night Show»: Καλεσμένος ο Μπουράκ Χακί – Οι Έλληνες τραγουδιστές που θαυμάζει

Της ΠΟΛΥΞΕΝΗΣ ΚΑΡΑΜΙΧΑ – ΠΗΓΗ: Realife

Aπασχόλησε τα ελληνικά ΜΜΕ τόσο για τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες του όσο και για την προσωπική του ζωή, αφού διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με το μοντέλο Χαρά Παππά. Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό τους, ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί φαίνεται ότι χαμογελά και πάλι διάπλατα, αφού ένας νέος έρωτας έχει εισβάλει στη ζωή του.

Μπουράκ Χακί: Τι αποκάλυψε για τη Χαρά Παππά έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους

Χαμηλών τόνων, όπως ήταν ανέκαθεν, έχει επιλέξει να κρατά τη σχέση με τη συμπατριώτισσά του Ναζ μακριά από τη δημοσιότητα. Τους τελευταίους μήνες, οι δυο τους παίζουν κυριολεκτικά κρυφτό με τους παπαράτσι της Τουρκίας, αφού έχουν αποφασίσει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα την προσωπική τους ζωή. Περνούν πολύ χρόνο στο κτήμα που διατηρεί ο ηθοποιός στο χωριό Γκιουνεϊλί, απολαμβάνοντας τον έρωτά τους.

Ο Μπουράκ αγαπάει πολύ την Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει επιλέξει να κρατά ανοιχτούς λογαριασμούς με τις ελληνικές παραγωγές. Αυτή την περίοδο προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στον ΑΝΤ1+ η σειρά «Γέφυρα», στην οποία πρωταγωνιστεί. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές μυθοπλασίας που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα μας, με τον Τούρκο ηθοποιό να συμπρωταγωνιστεί με τους Μαντώ ΓιαννίκουΑκύλλα ΚαραζήσηΠηνελόπη ΤσιλίκαΝίκο ΨαρράΘάνο Τοκάκη. Επίσης, πρόσφατα συνεργάστηκε με τη Μιμή Ντενίση για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη». «Αγαπώ πολύ τον ελληνικό λαό. Τον νιώθω πολύ κοντά μου, μου αρέσει να περνάω χρόνο εδώ. Νιώθω ελεύθερος, νιώθω χαρούμενος. Μπορώ να κάνω αυτά που θέλω. Αγαπώ πολύ τα μπουζούκια, αγαπώ την ελληνική μουσική. Για τον λόγο αυτόν, όταν μπορώ, χωρίς να ντραπώ ή χωρίς να φιλτράρω τις κινήσεις μου, προσπαθώ να περνάω πολύ ποιοτικά τον χρόνο μου εδώ», έχει δηλώσει στο παρελθόν.

Εκτός από γοητευτικός άνδρας, ο Μπουράκ Χακί είναι και πολύ τρυφερός μπαμπάς. Αφιερώνει πολύ χρόνο στον 14χρονο γιο του, Ρουζγκιάρ, και δηλώνει πολύ περήφανος για εκείνον. Και τώρα, που έχει βρει και πάλι τον έρωτα, ο Τούρκος γόης φαίνεται να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ