Νατάσσα Μποφίλιου: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά τον «διαδικτυακό πόλεμο» για τη φωτογράφιση στο Λονδίνο

Η Νατάσσα Μποφίλιου απάντησε πρώτη φορά με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μετά τον «πόλεμο» που ξέσπασε στο Twitter για την φωτογράφιση ρούχων που έκανε στο Λονδίνο.

Δανάη Μπάρκα: Το σχόλιο για τον σάλο με την φωτογράφιση της Μποφίλιου στο Λονδίνο – «Με κάνει έξαλλη…»

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμα και αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμα κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια», έγραψε χαρακτηριστικά η Νατάσσα Μποφίλιου.

Νατάσσα Μποφίλιου: Η απάντηση για την φωτογράφιση στο Λονδίνο

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter για την Νατάσσα Μποφίλιου και τις πόζες με φανταχτερά ρούχα στους δρόμους του Λονδίνου. Πρόκειται για ρούχα της εταιρείας Nidodileda, τα οποία η τραγουδίστρια φορά εδώ και χρόνια στην πλειοψηφία των εμφανίσεών της.

Σε όλες τις συναυλίες της αλλά και στις τηλεοπτικές της συνεντεύξεις η ερμηνεύτρια συνεργάζεται με την ελληνική εταιρεία που έχει βάλει την σφραγίδα της τα τελευταία χρόνια στο boho ντύσιμο. Άλλωστε η θεατρικότητα των ρούχων ταιριάζει γάντι με το στιλ της Νατάσσας Μποφίλιου.

Νατάσσα Μποφίλιου: Ο Νίκος Μουρατίδης πήρε θέση για την κριτική που της ασκήθηκε – «Σκάστε πιά…»

Αν και στο instagram, τα σχόλια για το ντύσιμό της ήταν θετικά, στο Twitter ξέσπασε «πόλεμος». Πολλοί από τους χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν τα κοσμήματα και τα ρούχα, τα οποία τα έκριναν ως υπερβολικά, σημειώνοντας ότι δεν συνάδουν με τις ιδεολογικές και πολιτικές της πεποιθήσεις της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ