Φως στο Τούνελ: Το τηλεφώνημα που τάραξε την Αγγελική Νικολούλη – “Έσπασε” η φωνή της

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Το “Φως στο Τούνελ” ασχολήθηκε με το θέμα για άλλη μια εβδομάδα, με την Αγγελική Νικολούλη, να δέχεται ένα σημαντικό τηλεφώνημα κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια όταν διαπίστωσε τη σοβαρότητα της μαρτυρίας, ρώτησε τους συνεργάτες της εάν περνάει ο ήχος από το μικρόφωνο στον αέρα.

“Είναι σίγουρο;” ρωτάει τον μάρτυρα, συγκλονισμένη με όσα ακούει. “Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη” του λέει και για λίγα δευτερόλεπτα επικρατεί σιωπή.. Προσπαθεί να επεξεργαστεί όσα πληροφορήθηκε και αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να μεταφέρει τη συνομιλία αυτή στους τηλεθεατές.

“Και μιλάμε για κόντρες, μιλάμε για γαλόνια και ποιος θα πάρει τη ρεβάνς; Με τρία παιδιά νεκρά;” αναφέρει εμφανώς εκνευρισμένη. Πίνει λίγο νερό, ακουμπά με δύναμη το κινητό της στο γραφείο και πετά κάτι χαρτιά κάτω. “Φαίνεται λοιπόν πως κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του… ” λέει και η φωνή της “σπάει”.

Λίγο λεπτά αργότερα επανέλαβε: “Ήμουν λίγο σοκαρισμένη με όσα άκουγα για κόντρες και γαλόνια, τρελαίνεσαι. Προσπαθούν όλοι με νύχια και με δόντια να βρούνε την αλήθεια. Ότι είναι δύσκολο, έχουν γίνει κάποια λάθη κι είχαν εκτιμηθεί αλλιώς κάποια ευρήματα στα παιδιά. Η οικογένεια περιμένει να λάμψει η αλήθεια. Είναι γονιδιακό; Παθολογικό; Δολοφονία;” ανέφερε η δημοσιογράφος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ