Forrest Gump: Αγνώριστος ο μικρός πρωταγωνιστής 29 χρόνια μετά

Όπως είπε ο Forrest Gump, «η ζωή είναι σαν ένα κουτί σοκολάτες ,ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει». Ο μικρός σταρ που εμφανίστηκε στην κλασική οικογενειακή ταινία, 29 χρόνια μετά είναι αγνώριστος μετά την επανεμφάνισή του, ύστερα από την αποχώρησή του από τη βιομηχανία του Χόλιγουντ.

Αυτός είναι ο λόγος που ακυρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας Forrest Gump 2

Ο Michael Conner Humphreys, 38 ετών πλέον, έπαιξε τη νεότερη εκδοχή του πρωταγωνιστή, Τομ Χανκς, στην ταινία του 1994 “Forrest Gump”. Ο Humphreys ήταν μόλις 8 ετών όταν έπαιξε τον ομώνυμο χαρακτήρα, ο οποίος συμμετείχε σε μεγάλη οντισιόν για να παίξει τον Φόρεστ ως παιδί.

Ωστόσο, 29 χρόνια μετά τη συμμετοχή του στην κινηματογραφική ταινία, αποφάσισε ότι τα φώτα της δημοσιότητας δεν ήταν για εκείνον. Έτσι, επέλεξε να τελειώσει το σχολείο και μετά να καταταγεί στον στρατό των ΗΠΑ, περνώντας τέσσερα χρόνια ως στρατιώτης πεζικού. Μάλιστα πήγε για  18 μήνες στο Ιράκ. Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία το 2008.

Michael Humphreys
Instagram / Michael Humphreys

Εν τω μεταξύ, ο Humphreys είπε ότι οι γονείς του δεν τον ώθησαν ποτέ να ακολουθήσει μια καριέρα στην υποκριτική, καθώς δεν πίστευαν ότι «το Χόλιγουντ είναι ένας υγιεινός τρόπος ζωής για τα παιδιά».

«Τότε, οι γονείς μου με άφηναν να αποφασίσω μόνος μου τι θέλω να κάνω στη συνέχεια και ποτέ δεν με ώθησαν να ακολουθήσω άλλους ρόλους υποκριτικής», είπε στη Sun, προσθέτοντας ότι «ήθελε κυρίως να διασκεδάσει και να παίξει με τους φίλους του».

«Ειδικά καθώς μου άρεσε το σχολείο. Ήρθαν προσφορές για ρόλους, αλλά πραγματικά δεν με ενδιέφερε να προσπαθήσω να πάρω περισσότερους ρόλους έπειτα από αυτό».

Όπως περιέγραψε του άρεσε να ζει μια σχετικά «φυσιολογική» ζωή ως παιδί παρά το γεγονός ότι έπαιξε τον ομώνυμο ρόλο σε μια ταινία που κέρδισε έξι Όσκαρ και απέφερε 329.694.499 δολάρια στο παγκόσμιο box office.

«Ειλικρινά πιστεύω ότι αυτό ήταν καλό, καθώς ποτέ δεν σκέφτηκα το Χόλιγουντ ως κάτι λαμπερό ή τη φήμη ως κάτι που ήθελα να κυνηγήσω. Ήταν ακριβώς το αντίθετο» σχολίασε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ