Φόνοι Στο Καμπαναριό: Ηγουμένη και αδερφή Αρσινόη επισκέπτονται το γυμναστήριο – Όσα θα δούμε απόψε

Άλλο ένα συναρπαστικό επεισόδιο της αστυνομικής κωμωδίας του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό” έρχεται σήμερα, Σάββατο στις 21:00 και νέα στοιχεία για το παρελθόν των μοναχών έρχονται στο φως, ξεδιαλύνοντας (ή περιπλέκοντας) ακόμα περισσότερο το μυστήριο στη μονή της Αγίας Θεοδούλης.

Η επίθεση με τηγάνι που δέχτηκε η Ηγουμένη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) οδηγεί την αδερφή Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου) στο συμπέρασμα ότι ο δράστης των εγκλημάτων της μονής βρίσκεται ανάμεσα στις μοναχές. Εντωμεταξύ, Καραΐσκος (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης) και Σταμάτης (Κώστας Μαγκλάρας) επισκέπτονται την Αγία Θεοδούλη με στόχο να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην καλόγρια που κρατά τη λύση του μυστηρίου.

Την ίδια στιγμή, Ηγουμένη και αδερφή Αρσινόη επισκέπτονται το γυμναστήριο που σύχναζε ο Αγγέλου για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες ενώ Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής) και Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης) φτάνουν σε μία νέα αποκάλυψη που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα: μία απ’ τις μοναχές της Αγίας Θεοδούλης είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για δολοφονία!

Φόνοι Στο Καμπαναριό – Δείτε εδώ το trailer:

Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” είναι σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου και σενάριο των Νίκου Τσιάμη, Νίκου Μήτσα και Παναγιώτη Χριστόπουλου.

Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Κώστας Μαγκλάρας, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης, Αντριάνα Ανδρέοβιτς.

Φόνοι Στο Καμπαναριό: Αύριο και κάθε Σάββατο στις 21:00 στον Alpha!

Δείτε φωτογραφίες από το επεισόδιο:

Φόνοι Στο Καμπαναριό Φόνοι Στο Καμπαναριό Φόνοι Στο Καμπαναριό Φόνοι Στο Καμπαναριό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ