Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μιλά για την αποχώρησή της από το “MEGA Καλημέρα” – Πώς αντέδρασε η Ελεονώρα Μελέτη

Τους λόγους για τους οποίους δεν θα συνεχίσει στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα”, εξήγησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.  

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι”, τονίζοντας ότι δεν της είναι εύκολο να τελειώνει κάτι που της αρέσει και αγαπάει. Μάλιστα, μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την φίλη της, Ελεονώρα Μελέτη.

“Είναι κομμάτι της οικογένειάς μου. Είναι σαν αδερφή για μένα! Πήρα αυτή την απόφαση μετά από πολύ καιρό. Το σκέφτηκα καλά, για προσωπικούς λόγους δεν γινόταν να συνεχιστεί. Δεν υπήρξε δίλημμα, ούτε ψυχράνθηκαν οι σχέσεις μας με την Ελεονώρα. Μαζί θα πάμε διακοπές το καλοκαίρι” είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία είχε ενημερώσει το κανάλι και την Ελεονώρα Μελέτη για την απόφασή της να αποχωρήσει.

“Η Ελεονώρα από την πρώτη στιγμή με κατάλαβε όταν της εξήγησα τον λόγο. Με στήριξε όπως θα με στήριζε ένας άνθρωπος που με αγαπάει και νοιάζεται για μένα. Ήταν πολύ δύσκολο να της το πω, πρέπει να έβγαλα έρπη μέχρι να της το πω! Οι λέξεις της Ελεονώρας ήταν “αγάπη μου, είμαι μαζί σου!” ανέφερε.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι εξέφρασε την επιθυμία της να συνεχίζει να δουλεύει και όπως αποκάλυψε, έχει δεχτεί κάποιες προτάσεις, όμως η ίδια θεωρεί ότι είναι νωρίς ακόμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ