First Dates: «Ένα δείπνο και πολύ ήταν» – Τα ζευγάρια που δεν τα βρήκαν στο… πρώτο ραντεβού

Όσο κι αν έχουν αλλάξει οι εποχές, σε ένα πράγμα μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι. Ότι αυτό που θα μας… ταλανίζει πάντα θα είναι το First Date (a.k.a το πρώτο ραντεβού). Αν το πρώτο ραντεβού πάει καλά, σίγουρα θα έρθει και δεύτερο και τρίτο και… πάει λέγοντας.

Μπορεί να ξεκίνησε λίγο νωχελικά, όμως έφτασε να το συζητάει όλη η Ελλάδα. Το First Dates υπόσχεται να προσφέρει αυτή την εμπειρία. Το διάσημο εστιατόριο του τηλεοπτικού προϊόντος, το οποίο έπειτα από 19 χώρες που έχει λειτουργήσει, κερδίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού, άνοιξε τις πύλες του και στην Ελλάδα.

Μέσα από την οθόνη του Star και με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, περιμένει όλους τους singles της χωράς μας για να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού. Αληθινά, αυθόρμητα, με ευγένεια και χιούμορ! Όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι του, στο χέρι της, στο χέρι και των δύο. Και φυσικά στη χημεία που παίζει σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό.

Στην σεζόν που τελείωσε είδαμε πολλά ζευγάρια να γνωρίζονται και κάποια ραντεβού να έχουν happy end ενώ κάποια άλλα όχι!

Πάμε να δούμε ποια δεν ευδοκίμησαν

Ο Γιάννης και η Κλαίρη, η Ελένη και ο Γιάννης, ο Ριχάρδος και η Κορίνα, ο Νίκος και η Όλγα και ο Δημήτρης με τη Γεωργία ήταν κάποια από αυτά.

«Παιδιά δεν κολλάει! Άλλη χημεία, τελείως!» δήλωσε η Κλαίρη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ