Φάρμα: Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στο Star

Δοκιμασίες λίγο πριν σχηματιστεί η τελική 4άδα έχει απόψε η “Φάρμα“στις 21:00 στο Star

Στη χθεσινή (Τρίτη 12/12) Μονομαχία του Αχυρώνα, η Κριστίνα Μπάκος πάλεψε σκληρά απέναντι στον Άλκη Λαδά, αλλά δεν κατάφερε, τελικά, να παραμείνει στη «Φάρμα». Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, καθώς όλοι εκτιμούσαν πολύ την Κριστίνα για όσα προσέφερε, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και στο κομμάτι της διαβίωσης.

Στο σημερινό επεισόδιο (Τετάρτη 13/12), οι παίκτες ασχολούνται με τις εργασίες του στάβλου, ενώ ο Γιώργος Γιαννούλας και ο Γιώργος Τσάμης αναλαμβάνουν μαγειρική και καθαριότητα. Ο δεύτερος εξηγεί το σύστημα με το οποίο αποθηκεύει το φαγητό του και ενοχλείται από το γεγονός ότι ο Νίκος Παρλάντζας δεν χτυπά την πόρτα πριν μπει στο δωμάτιο.

Η θερμοκρασία έχει πέσει αρκετά και τα ζωάκια της «Φάρμας» φαίνεται να επηρεάζονται, αφού οι κότες κάνουν λιγότερα αβγά. Οι παίκτες διαβάζουν το γράμμα της Κριστίνας, η οποία αφήνει στους συμπαίκτες της όλη της την «προίκα». Ποιος επιμένει να διαβαστεί το γράμμα από τον Γιώργο Τσάμη;

Λίγο αργότερα ο Νίκος Παρλάντζας περιποιείται τα μούσια του Γιώργου Γιαννούλα και η σκηνή, πέρα από αναψυκτήριο, μετατρέπεται πλέον και σε στεγνωτήριο ρούχων. Η απουσία του Χρήστου Γκυζέλη είναι εμφανής, αφού λείπει στους συμπαίκτες του τόσο, ώστε να «συνομιλούν» με τη ζακέτα, που τους άφησε δώρο!

Κάποιοι παίκτες απορούν με το γεγονός ότι ο Γιώργος Τσάμης είναι τόσες ώρες απομονωμένος και δεν καταλαβαίνουν πως αντέχει. Άλλοι ενοχλούνται από το γεγονός ότι υπάρχουν άτομα που ακόμα δεν έχουν μάθει τις βασικές δουλειές του στάβλου, αν και βρίσκονται στη «Φάρμα» τόσο καιρό. Όλοι περιμένουν τη δοκιμασία και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ασυλία.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλώς ορίζει την τελική 7αδα της «Φάρμας», που αποτελείται αποκλειστικά από άντρες. Στη σημερινή δοκιμασία οι παίκτες θα πρέπει να κρατήσουν με τεντωμένα χέρια δύο «κουβάδες», που  καθένας τους περιέχει τρία λίτρα νερό.

Αυτός που θα λυγίσει πρώτος θα αναδειχθεί αυτόματα μονομάχος και θα κληθεί να αγωνιστεί την επόμενη μέρα στη Μονομαχία Αποχώρησης. Αυτός που θα καταφέρει να κρατήσει περισσότερη ώρα τους κουβάδες θα κερδίσει, ίσως, την πιο σημαντική ασυλία, μέχρι τώρα, που θα τον οδηγήσει απευθείας στην τελική 4αδα της «Φάρμας»!

 Δείτε εδώ το trailer του 47ου επεισοδίου της ΦΑΡΜΑΣ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ