Famagusta: Ο Μάικλ μαθαίνει τη μεγάλη αλήθεια στο επεισόδιο της Κυριακής

Ένα βήμα πιο κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας για την πραγματική του οικογένεια έρχεται ο Μάικλ στο 12ο επεισόδιο της σειράς «Famagusta», την Κυριακή 28 Απριλίου, στις 22:40, στο MEGA.

Την ώρα που η οικογένεια Σέκερη προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της ασθένειας του Παύλου, ο Μάικλ προετοιμάζεται για τη μαρτυρία της βιολογικής του μητέρας. Μια αποκάλυψη όμως από το στενό του περιβάλλον θα αλλάξει για πάντα όσα γνώριζε για τη δική του καταγωγή.

Ο Παύλος αγνοεί τα σημάδια και αρνείται να συνεχίσει την πειραματική θεραπεία, ενώ η ασθένειά του επιδεινώνεται δραματικά.

Η Δάφνη και ο Τεύκρος βάζουν στην άκρη όσα τους χώριζαν και κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η Μαίρη αγνοεί την αδερφή της και αποκαλύπτει τη μεγάλη αλήθεια στον Μάικλ.

Ο Μάικλ ετοιμάζεται για τη συνέντευξη με την Χριστίνα, την οποία βλέπουμε μέσα από flashback να βασανίζεται ψάχνοντας το αγνοούμενο παιδί της. Η Ιφιγένεια ανησυχεί για την πορεία της υγείας του Παύλου, που συνεχώς επιδεινώνεται.

Ο Αντρέας τον πιέζει να ξαναπάει στο Λονδίνο για την πειραματική θεραπεία, αλλά εκείνος το αποφεύγει. Η Μαριάννα αποκαλύπτει στα αδέρφια της πως περιμένει το παιδί του Θοδωρή. Ο Τεύκρος συζεί πλέον με τη Δάφνη και προσπαθεί να βγάλει τον Μάριο από το ίδρυμα, αλλά η Αλίκη του βάζει διαρκώς εμπόδια.

Ο Μάικλ σφόδρα ερωτευμένος με τη Σιμώνη, ταξιδεύει στην Αθήνα για να την δει. Η Σοφία προσπαθεί να πείσει την Μαίρη να μην μιλήσει στον Μάικλ για το παρελθόν του, όμως εκείνη με αποφασιστικότητα του ομολογεί ότι είναι υιοθετημένος…

Δείτε το trailer:

 

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, στον ρόλο του Παππού ο Γιώργος Ζένιος

Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανος Μιχαήλ, Αντρέας Τσέλεπος, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Μαριάννα Σάντη, Βαγγέλης Κακουριώτης, Χριστίνα Παπαδοπούλου,  Δημήτρης Αντωνίου, Γρηγόρης Γεωργίου, Λουκία Μουσουλιώτη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Ανδρέας Χρυσάνθου

Και τα μικρά παιδιά: Άγγελος Γεωργίου και Αντρέας Χριστοδούλου

Στον ρόλο του Αρχιεπισκόπου Μακάριου, ο Γρηγόρης Βαλτινός

Στον ρόλο της Χαρίτας Μάντολες, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Έρευνα και συγγραφή αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων: Δημήτρης Τοκαρής

Σύμβουλος Δραματουργικής Εξέλιξης: Κώστας Καπώνης

Concept: Βάνα Δημητρίου – Αντρέας Γεωργίου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ