Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Παιδιά, τώρα, δεν μπορώ να το συνεχίσω εγώ αυτό» – «Αν θέλετε να με κλείσετε, κάντε το»

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha, το πρωί της Τετάρτης (29/11). Κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με τον δικηγόρο Χάρη Αμπραζή σχετικά με την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, η γνωστή παρουσιάστρια ξέσπασε, όταν η κουβέντα κινήθηκε γύρω από τη νομολογία για την ανθρώπινη ζωή.

«Πάρτε τον λόγο, δεν είμαι δικηγόρος. Ποια είναι η νομολογία για την ανθρώπινη ζωή, λοιπόν; Να την ακούσουμε να τρελαθούμε», είπε φανερά εκνευρισμένη η παρουσιάστρια. «Κυρία Καινούργιου, δεν θέλω να συνεχίσω με αυτές τις τοποθετήσεις», απάντησε ενοχλημένος, ο δικηγόρος.

«Δεν πειράζει, ευχαριστώ πολύ. Καλή σας σας ημέρα. Γεια σας», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου. «Εγώ ήθελα να πω και θα το πω ότι εσφαλμένα γίνεται λόγος γενικά στα μέσα ότι αυτό είναι μέσο τιμωρίας που ακούστηκε τις προηγούμενες ημέρες».

Οι τόνοι ανέβηκαν στην πρωινή εκπομπή και ακολούθησε ο εξής διάλογος μεταξύ παρουσιάστριας και δικηγόρου:

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν ακούστηκε κάτι τέτοιο! Εδώ μιλάμε για εμάς. Αν κάπου αλλού ακούστηκε κάτι άλλο, βγείτε αλλού να το πείτε.

Χάρης Αμπραζής: Μα δεν είπα για εσάς.

Κατερίνα Καινούργιου: Τότε τι το λέτε σε εμάς;

Στη συνέχεια της κουβέντας η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να σχολιάσει: «Τι είναι αυτά; Παιδιά, τώρα, δεν μπορώ να το συνεχίσω εγώ αυτό. Δεν με αφορά το νομικό».

Χάρης Αμπραζής: Κυρία Καινούργιου, θα μπορέσω να μιλήσω; Αν θέλετε να με κλείσετε όπως την προηγούμενη φορά, κάντε το.

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανα πολύ καλά που σας έκλεισα την προηγούμενη φορά γιατί, όσο ευγενής και να είστε, ακούσαμε μια χαροκαμένη μάνα, μια μάνα που το παιδί της έχει δολοφονηθεί με τον χειρότερο τρόπο και εσείς μετά από αυτό… Κακώς σας καλέσαμε.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ