Έρωτας με διαφορά – Όσα ξέρουμε για τον 2ο κύκλο

Η σειρά «Έρωτας με διαφορά» επιστρέφει με τον 2ο κύκλο επεισοδίων απόψε στις 21:00.

Ζέτα και Κωστής, ένας έρωτας απρόβλεπτος, συναρπαστικός, παθιασμένος, που συνάντησε πολλά εμπόδια αλλά έμεινε δυνατός και ζωντανός.

Στον 2ο κύκλο της σειράς όσοι στάθηκαν απέναντί τους και τους έκριναν, δοκιμάζουν οι ίδιοι, αναπάντεχα, τη γλυκιά γεύση του έρωτα! Η σχέση της Ζέτας και του Κωστή θα αντιμετωπίσει και πάλι πολλές ανατροπές!

Οι ισορροπίες στο άμεσο περιβάλλον τους, αλλάζουν απότομα και διαμορφώνουν γύρω τους μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτήν που είχαν συνηθίσει.

Ο χωρισμός της Ελβίρας και του Φίλιππου, που έχει απροσδόκητο αποτέλεσμα, η επανεμφάνιση της πρώτης κοπέλας του Κωστή, η παρουσία του καινούργιου συνέταιρου της Ζέτας, τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα της Μαριάννας, η επιστροφή ενός παλιού φίλου της Μάρως, η άφιξη της εγκυμονούσας συντρόφου του Στέλιου από την Αυστραλία και η αναμονή της γέννησης του παιδιού του Άρη, είναι λίγα μόνο από αυτά, που θα παρακολουθήσουμε στον 2ο κύκλο της σειράς και θα μας κάνουν να την αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο!

Έρωτας με διαφορά

Έρωτας με διαφορά

Οι νέοι χαρακτήρες, που θα δούμε στον 2ο κύκλο της σειράς “Έρωτας με διαφορά”.

– Μίνα (Νίκη Βακάλη), η πρώην κοπέλα του Κωστή, που πιάνει δουλειά στο μπαρ

– Γρηγόρης (Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος), αντιπρόσωπος καλλυντικών, θα συνεργαστεί με τη Ζέτα, θα τη φλερτάρει επίμονα και θα τη διεκδικήσει

– Μελίνα (Ναταλία Τζιάρου), η έγκυος σύντροφος του Στέλιου

Σε guest ρόλους θα εμφανιστούν η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, η οποία θα υποδυθεί τη σύζυγο του Γρηγόρη και ο Δημήτρης Καραμπέτσης, ο οποίος θα υποδυθεί τον ηλικιωμένο χήρο, φίλο της Μάρως.

Ερωτικές καραμπόλες και αυτή τη σεζόν κανείς δεν γλυτώνει από τα βέλη του θεού έρωτα και τα υπέροχα μπερδέματα, που προκαλεί και τελικά κανείς δεν θέλει να αποφύγει!

“Έρωτας με διαφορά”, επιστρέφει με τον 2ο κύκλο και τρελαίνει, ζαλίζει, προκαλεί, παίζει και γελάει!

Ποιος μπορεί και ποιος θέλει να αντισταθεί;

Δείτε το τρέιλερ

Πρωταγωνιστούν: Φαίη Ξυλά (Ζέτα), Βασίλης Μίχας (Κωστής), Ντίνα Μιχαηλίδου (Μάρω), Βίβιαν Κοντομάρη (Φαίη), Γιάννης Σίντος (Άρης), Δημήτρης Καπετανάκος (Χρήστος), Έρρικα Μπίγιου (Ελβίρα), Σταύρος Νικολαΐδης (Φίλιππος), Αργύρης Αγγέλου (Δαμιανός), Χριστίνα Μαθιουλάκη (Μαριάννα), Αρετή Γκαρίπη (Πηνελόπη), Ιωάννης Παπαντωνίου (Mάρκος), Ευφροσύνη Κουτσουβέρη (Mπέτυ), Αλέξανδρος Καραδήμας (Hλίας), Τζένη Κοτοπούλου (Στέλλα), Φάνης Μουρατίδης (Στέλιος), Φωτεινή Τσακίρη (Ναταλία), Αντώνης Κρόμπας (Αλέξανδρος), Γιάννης Μάνθος (Τάκης), Αντριάνα Ανδρέοβιτς (Τόνια), Μαρτίνα Δημοπούλου (Κατερίνα), Νίκη Βακάλη (Μίνα), Δημήτρης Καραμπέτσης (Πέρης), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Γρηγόρης), Ναταλία Τζιάρου (Μελίνα), Σύνθια Μπατσή (Φιλιώ), Δημήτρης Δρόσος (Γιάννης), Δημήτρης Ζέρβας (Ορέστης), Εμμέλεια Πρίντεζη (Αρετή), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Δανάη), Δημήτρης Μανδρινός (casting director)

Έρωτας με διαφορά

Έρωτας με διαφορά

Έρωτας με διαφορά

Έρωτας με διαφορά – Όσα θα δούμε απόψε

Ο Κωστής και η Ζέτα έχουν κλείσει οκτώ μήνες μαζί. Με αυτή την αφορμή, ο Κωστής κανονίζει ένα ρομαντικό δείπνο – έκπληξη, το οποίο όμως θα έχει απρόσμενη κατάληξη. Η Φαίη, έχοντας φύγει από το σπίτι, μένει προσωρινά στο spa, έχοντας τα πράγματά της σε κούτες.

Ο Δαμιανός έρχεται να τη δει για να συμφιλιωθούν, αλλά η συνάντησή τους καταλήγει σε πανωλεθρία. Εκείνη βγαίνει για να πάρει λίγο αέρα, αλλά από την ταραχή της αφήνει την πόρτα ξεκλείδωτη και όταν επιστρέφει, βρίσκει το μαγαζί λεηλατημένο.

Έρωτας με διαφορά Έρωτας με διαφορά Έρωτας με διαφορά

Η Ζέτα προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση με ψυχραιμία και αγοράζει καινούργιο εξοπλισμό με την πιστωτική της κάρτα, έχοντας τη βεβαιότητα ότι η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Η Φαίη, όμως, έχει ξεχάσει να πληρώσει τη δόση της ασφάλειας και μαθαίνουν ότι δε δικαιούνται καμία αποζημίωση.

Η Ζέτα εξοργίζεται και τής λέει πως δε θέλει να την ξαναδεί ποτέ. Ο Άρης και η Μπέτυ βρίσκονται σε δίλημμα για το αν πρέπει να κρατήσουν το παιδί ή όχι. Η Ελβίρα και ο Φίλιππος συναντιούνται στο μπαρ και τσακώνονται άσχημα.

Η ένταση επιδρά και στον Χρήστο, ο οποίος νιώθει έντονες ενοχλήσεις και καταλήγει στο νοσοκομείο. Εκεί, με την παρότρυνση της Ελβίρας, αποφασίζει να πουλήσει το μπαρ…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ