Έρωτας αλά ιταλικά για τη Μαίρη Συνατσάκη

Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, λέει ο σοφός λαός, και στην περίπτωση της Μαίρης Συνατσάκη και του Ιαν Στρατή αυτό ισχύει απόλυτα.

Παρόλο που προσπάθησαν να κρύψουν τον έρωτά τους από τη δημοσιότητα, δεν το κατάφεραν. Ακόμη και όταν άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες ότι είναι ζευγάρι, κανείς από τους δύο δεν παραδέχθηκε δημόσια αυτό το ειδύλλιο. Αυτό μέχρι πρότινος.

Της ΠΟΛΥΞΕΝΗΣ ΚΑΡΑΜΙΧΑ

Γιατί πριν από λίγες ημέρες έκριναν, όπως όλα δείχνουν, ότι ήρθε η στιγμή να αναρτήσουν, χωρίς να κρύβονται, στιγμιότυπα από τις κοινές διακοπές τους στην Ιταλία. Αν και η σχέση τους μετρά μόλις λίγους μήνες, η απόφαση να διασχίσουν με μοτοσικλέτα τη γειτονική χώρα στάθηκε καθοριστική.

Έκαναν ένα ταξίδι που απόλαυσαν και γέμισαν από πρωτόγνωρες εμπειρίες και ειδυλλιακές εικόνες.

Συνατσάκη
Επισκέφθηκαν κλασικά μνημεία, όπως το Κολοσσαίο στη Ρώμη, περιπλανήθηκαν σε γραφικά χωριά της Νάπολης, ενθουσιάστηκαν από το αμφιθεατρικά χτισμένο Ποζιτάνο και μαγεύτηκαν από την ατμόσφαιρα της Φλωρεντίας.

Αφέθηκαν στις νοστιμιές της ιταλικής κουζίνας και όλα αυτά με μια μηχανή, αφού ο Ιαν κατάφερε να μεταφέρει στη σύντροφό του την αγάπη του για τους δύο τροχούς.

Συνατσάκη

Η επιστροφή στην Αθήνα σημαίνει και για τους δύο επανένταξη σε μια απαιτητική καθημερινότητα. Όμως, ξέρουν πώς να ξεκλέβουν χρόνο για τη σχέση τους και να μεταμορφώνουν ακόμη και τη ρουτίνα σε καμβά μοναδικών εμπειριών.

Συνατσάκη

Το Love story Συνατσάκη – Στρατή 

Οι φήμες που τους ήθελαν μαζί ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο, όταν η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας «μαρτύρησε» στα social media την ύπαρξη ενός γάτου που έμοιαζε καταπληκτικά με τον γάτο του Ίαν.

Τρεις μήνες αργότερα, η πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο θέατρο «Άλσος» και στην παράσταση «Πάμε γι’ άλλα» του Τάκη Ζαχαράτου ήρθε να επιβεβαιώσει τις υποψίες. Οι ίδιοι, ωστόσο, τήρησαν σιγήν ιχθύος.

Η Μαίρη Συνατσάκη απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση κατ’ επιλογή. Τη δελεάζουν μόνο συγκεκριμένα τηλεοπτικά πράγματα και δεν την ενοχλεί να περιμένει υπομονετικά γι’
αυτά. Εξάλλου, παραμένει πολυάσχολη λόγω της επιχειρηματικής και της διαδικτυακής της δραστηριότητας.

Οσο για τον ‘Ίαν Στρατή, είναι ένας καλλιτέχνης που έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να εντυπωσιάζει με το ταλέντο του σε κάθε εμφάνισή του.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews

Συνατσάκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ