Ένταση ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέα Μικρούτσικο – «Θα φαίνομαι σαν Καραγκιόζης»

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον αέρα της εκπομπής, το πρωί της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανίστηκε ενοχλημένος όταν αμέσως μετά το θέμα της διαμάχης ανάμεσα στην Πόπη Μαλλιωτάκη και την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, η παρουσιάστρια προλόγισε το θέμα του Πολυτεχνείου.

«Η εκπομπή είναι ένα μαγκαζίνο και έχει τα πάντα» θέλησε να απολογηθεί η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να τονίζει ότι η σπουδαιότητα των γεγονότων του Πολυτεχνείου δεν συνάδει με το ύφος του θέματος της Πόπης Μαλλιωτάκη.

«Για εμένα είναι ύβρις να κολλήσουμε αυτό το θέμα, το οποίο είναι υπαρκτό, με νεκρούς, με εξέγερση, με μία ιστορική περίοδο που άλλαξε την μορφή της Ελλάδας. Μας οδήγησε στη μεταπολίτευση. Με αναγκάζεις αυτή τη στιγμή να μην πάρω τη σκυτάλη από την Πόπη Μαλλιωτάκη για να πω Ζήτω το Πολυτεχνείο. Θα φαίνομαι σαν Καραγκιόζης» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ίσως να είμαι εγώ ο Καραγκιόζης τότε, που το έκανα έτσι λάθος» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου και ζήτησε να περάσουν σε διαφημιστικά μηνύματα, ώστε να γίνει πιο ομαλά η μετάβαση στο θέμα.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ