Emily in Paris: Το πρώτο τρέιλερ της νέας σεζόν

Η αγαπημένη σειρά του Netflix, Emily in Paris, επιστρέφει με την τρίτη σεζόν και ήδη είναι στον αέρα το πρώτο τρέιλερ. Η τρίτη σεζόν θα είναι διαθέσιμη στις 21 Δεκεμβρίου 2022.

Η υποψήφια για Emmy ρομαντική κωμωδία “Emily in Paris” του Darren Star θα ξεκινήσει την τρίτη σεζόν της στο Netflix τον Δεκέμβριο, την περίοδο που όλοι θέλουμε να κάνουμε ένα… ταξίδι έστω και νοερό στην πόλη του φωτός.

Το νέο βίντεο δείχνει την Έμιλι (Λίλι Κόλινς) καθώς βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι σε κάθε πτυχή της ζωής της, αποφασίζοντας το μονοπάτι που θα επιλέξει για τη δουλειά και την ερωτική της ζωή. Η Έμιλι θα πρέπει να καταλάβει ακριβώς πού βρίσκεται η καρδιά της και τι σημαίνουν αυτές οι αποφάσεις για το μέλλον της στη Γαλλία.

Ενώ η 2η σεζόν τελείωσε με ένα cliffhanger που υποδηλώνει ότι η Έμιλι θα έφευγε ίσως από το Παρίσι, το teaser αποκαλύπτει ότι ζει ακόμα μια συναρπαστική ζωή στη γαλλική πρωτεύουσα, κάνει παρέα με την καλύτερή της φίλη Ashley (Mindy Chen) και έχει ρομαντική σχέση με τον Alfie, τον Βρετανό φίλο της ( Lucien Laviscount).

Το teaser δείχνει επίσης την Έμιλι να έχει κάποιες αλληλεπιδράσεις γεμάτες ένταση με τον Γκάμπριελ (Λούκας Μπράβο).

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ