Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής των 50.000 ευρώ

Το σόου του ANT1, «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», ολοκληρώθηκε με τον νικητή να προκύπτει ύστερα από ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Μετά το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα, ο Σταύρος Σβήγκος και ο Νικόλας Ράπτης ανακοίνωσαν την λήξη της ψηφοφορίας, με τους ίδιους να δηλώνουν ότι ο νικητής θα προκύψει από ένα top 3, το οποίο και θα έβγαινε από εκείνους, που είχαν τις περισσότερες ψήφους.

Το Top 3 του τελικού ήταν:

  • Kings don’t care
  • Μαρηλένη και Αλέξανδρος
  • Κωνσταντίνος Τσαμαδός

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι η Μαρηλένη και ο Αλέξανδρος κατέλαβαν την τρίτη θέση, με την μικρή Μαρηλένη μάλιστα να ξεσπά σε κλάματα, μιας και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ο μεγάλος νικητής ήταν ο 14χρονος Κωνσταντίνος Τσαμαδός, ο οποίος και κατάφερε, τραγουδώντας παραδοσιακή μουσική να κλέψει ολοκληρωτικά τις καρδιές όλων.

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι κριτές ξέσπασαν σε κλάματα, μιας και του άξιζε η νίκη και με το παραπάνω. Ο Κωνσταντίνος, μετά τη νίκη του δήλωσε: «Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν το πιστεύω, νιώθω ευλογημένος. Σας ευχαριστώ όλους». Ο πατέρας του μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και ευχαρίστησε το κοινό που ψήφισαν το παιδί του και το έφτασαν στην κορυφή.

Δείτε την πρώτη εμφάνιση του 14χρονου στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο”

Το Σάββατο 7 Μαΐου υποκλιθήκαμε στη μαγεία και το ταλέντο των: Kings Don’t Care, Christian Wedoy & Melanie Simic, Ευφραιμίας Χαλιλοπούλου, Δημήτρη Τσίγγου, Κωνσταντίνου Τσαμαδού, Kseniia Kochenkova, First Bollywood Dance Academy Greece, Gennady Papizh, Μαριλένης Κουντούρη & Αλέξανδρου Παπανδρέου, SKT Street Workout, Les Felines και Body control crew.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι εντυπωσίασαν και όλοι διεκδίκησαν μια θέση στο όνειρο, αλλά ο Μεγάλος Νικητής, που συγκέντρωσε την πλειοψηφία των θετικών ψήφων των τηλεθεατών, ήταν μόνο ένας, ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΜΑΔΟΣ. Ο 15χρονος, ένα μικρό παιδί αγροτικής οικογένειας από το Ψάρι Κορινθίας που πηγαίνει ακόμα σχολείο, ερμήνευσε άλλο ένα δημοτικό τραγούδι υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής και η φωνή του ακούστηκε σε όλη την Ελλάδα, ενώ,  όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, με το έπαθλο των 50.000 ευρώ, θα βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του.

Τη 2η θέση κατέλαβε το χορευτικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη KINGS DON’T CARE, παρουσιάζοντας μια άκρως δυναμική χορογραφία που περιελάμβανε χορευτικούς σχηματισμούς με αλλαγές κουστουμιών, ενώ την 3η θέση συμπλήρωσε το χορευτικό δίδυμο από την Κύπρο, η 11χρονη ΜΑΡΙΛΕΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ και ο 13χρονος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που ξεσήκωσαν τη σκηνή χορεύοντας tango, cha cha και salsa με hip hop!

Η φαντασμαγορική απονομή του τίτλου, αλλά και του επάθλου των 50.000 στον Μεγάλο Νικητή, έγραψαν το συγκινητικό φινάλε του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ