Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Βαριέμαι να την ακούω να ουρλιάζει, κουράστηκα»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε σήμερα (21/1) η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι έχει κουραστεί να ακούει την Ασημίνα Χατζηανδρέου να ουρλιάζει.

Αναφερόμενη στο Survivor είπε: «Μου λείπει πάρα πολύ, δεν σας κρύβω ότι είμαι συνυφασμένη με το Survivor, γιατί γενικότερα αθλούμαι και μου αρέσει και πάρα πολύ η γυμναστική. Αισθάνομαι όταν βλέπω και τα αγωνίσματα, γιατί εγώ αυτά βλέπω γιατί βαριέμαι… Βαριέμαι να ακούω την Ασημίνα να ουρλιάζει αρχικά. Κουράστηκα αλήθεια 3 σεζόν τώρα».

«Επειδή ήμουν και εγώ εκεί και εγώ καμιά φορά τα έπαιρνα στο κρανίο, αλλά είχα τρόπους. Δηλαδή πρέπει να έχεις και λίγο τρόπους. Όταν αρχίζει και φωνάζει και είναι λίγο αού δεν είναι ωραίο, δεν είναι και τόσο γυναικείο», πρόσθεσε.

Μιλώντας για την Κατερίνα Δαλάκα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι εξήγησε ότι: «Νομίζω ότι αμαυρώνει το όνομά της που έχει πάει για 4η φορά, γιατί φτάνει. Από την στιγμή που το πήρε, νομίζω ότι μετά αναλώνεται. Χαλάει και το όνομά της. Πέρυσι θυμάστε και τον λόγο που έφυγε. Έφυγε γιατί είχε κλέψει ένα σάντουιτς και τα σχετικά. Τώρα, αν της τύχει ξανά κάτι, αρρωστήσει, ξανακλέψει, πάλι θα γίνει όλο αυτό.

Θεωρώ ότι δεν κάνει καλό για το όνομά της, για την εικόνα της. Ούτως ή άλλως αγαπώ και την Κατερίνα και γνωριζόμαστε και προσωπικά, αλλά θεωρώ ότι όλο αυτό δεν της κάνει καλό, το ξαναπάει. Είναι σα να είναι επαγγελματίας ριάλιτι Survivor και αυτό δεν θα της δώσει κάτι. Ναι είναι καλά και τα λεφτά, ας κάνει κάτι άλλο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ