Φαίη Σκορδά: Ξέρω πολύ καλά για ποιον λόγο είμαι σε αυτή τη δουλειά – Τι είπε για το συμβόλαιό της

Στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε η Φαίη Σκορδά. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και για τα σχόλια που έχει ακούσει το τελευταίο διάστημα.

Μιλώντας για το τηλεοπτικό της μέλλον, η Φαίη Σκορδά είπε: «Ακόμα είναι νωρίς. Πάντα υπάρχουν πληροφορίες στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, όταν ένα συμβόλαιο λήγει. Στη δική μου περίπτωση υπήρχαν φορές που μπορεί και τον Δεκέμβριο να είχα κλείσει για την επόμενη σεζόν και άλλες που να είχε τελειώσει η σεζόν και να μην είχα κλείσει για το τι θα κάνω, ουσιαστικά σε ένα μήνα.  Δεν υπάρχει νωρίς ή αργά, εξαρτάται από τις συνθήκες, από τις αποφάσεις που θέλει κάποιος να πάρει, από το πόσο αποφασισμένος είναι ένας άλλο σταθμός να διεκδικήσει ένα πρόσωπο… Οπότε, αυτό το αργά και το νωρίς είναι σχετικό».

Ερωτηθείσα για το αν την έχει επηρεάσει η κριτική που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα, η Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι: «Είμαι σε αυτή τη δουλειά πάρα πολλά χρόνια. Άλλες φορές ακούμε θετικά, άλλες αρνητικά. Κάποιες φορές έρχονται μαζεμένα ίσως για κάποιους λόγους. Εγώ πάντα κρατάω την ίδια στάση. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω, για ποιον λόγο είμαι σε αυτή τη δουλειά. Με πολύ αγάπη έρχομαι κάθε μέρα τα πρωινά, για όλα τα χρόνια μιλάω και μένω σ’ αυτό. Απαντώ πάντα με ένα χαμόγελο! Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να πάρω τηλέφωνο για κάτι που άκουσα και με απογοήτευσε».

«Εγώ δεν λειτουργώ ποτέ εν θερμώ και θέλω τα πράγματα να έχουν τη σωστή προτεραιότητα στη ζωή μου», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ