Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Το αντίο και το φιλί στο τέλος της εκπομπής

Το τηλεοπτικό κοινό αποχαιρέτησαν για φέτος η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβριο. Το ζευγάρι ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό για την στήριξη και λίγα δευτερόλεπτα πριν κλείσει η εκπομπή αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί.

«Για αυτήν εδώ την εκπομπή που βλέπετε όλη αυτή τη σεζόν από την ημέρα που ξεκινήσαμε που θυμάμαι έτρεμα τόσο πολύ από το άγχος και που τώρα τρέμω από χαρά, από συγκίνηση και ευχαρίστηση για όλα αυτά που έχουμε περάσει. Είμαστε τόσο τυχερή για όλα αυτά τα παιδιά που είχαμε παρέα. Χαίρομαι πάρα πολύ που εμπιστεύτηκα και πίστεψα και όσοι γνώρισα ήταν 100% αληθινοί, μιλάμε για μια πραγματική οικογένεια, δεν έχω νιώσει ποτέ με κανέναν έτσι σε οποιαδήποτε συνθήκη» είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Με τον Ετεοκλή Παύλου να προσθέτει: «Μπορεί να βλέπετε εμάς που βγαίνουμε μπροστά στην κάμερα αλλά είναι τόσο άνθρωποι που φροντίζουν και ταλαιπωρούνται για να μπορούμε εμείς να βγάλουμε το αποτέλεσμα που βλέπετε και τον καλύτερό μας εαυτό. Τους οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ».

Στην συνέχεια το ζευγάρι ευχαρίστησε κάθε άνθρωπο που συνέβαλε για να βγει η εκπομπή.

«Τον Σεπτέμβριο θα είμαστε μαζί σας και πάλι. Πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε εσάς που μας αγκαλιάσατε. Ξεκινήσαμε δειλά δειλά, είναι το πρώτο μας μεγάλο εγχείρημα, να είμαστε στην πρωινή ζώνη ενός τόσο μεγάλου καναλιού. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Περάσαμε υπέροχα, δεν έχω να θυμηθώ μία στιγμή που να ένιωσα άσχημα. Άση μου σε ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας αγκάλιασες, μας πίστεψες και για όλα τα ωραία σου λόγια και τη στήριξή σου» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ενώ ο παρουσιαστής τόνισε κλείνοντας: «Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε και μας βάλατε στο σπίτι σας. Συγχωρήστε μας για οποιαδήποτε λάθη, ένα μεγάλο ευχαριστώ και μία υπόσχεση για μία ακόμη καλύτερη συντροφιά την επόμενη σεζόν».

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου διασκέδασαν στο τέλος με τους συνεργάτες του και αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ