Ευτύχης Μπλέτσας: Τα ταξίδια σε όλον τον κόσμο, το πρώτο του ραντεβού και η «κατάθλιψη» για το χαμένο διαβατήριο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοσμογυρισμένος Ευτύχης Μπλέτσας έκανε μία στάση στο «The 2Night Show» για μία ευχάριστη κουβέντα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που είχε ενδιαφέρουσες αφηγήσεις για ταξίδια και όχι μόνο.

Και είχαν να πουν αρκετά. Πως όχι άλλωστε, αφού η γνωριμία τους κρατά πολλά χρόνια. Από την περίοδο που ο παρουσιαστής έκανε το πρωινό του Mega και ήταν ένας από τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στα πρώτα του βήματα.

Ο γνωστός Youtuber και παρουσιαστής μίλησε για το Happy Traveller με το οποίο έχει επισκεφθεί περίπου 99 χώρες, και τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από την εκπομπή αυτή.

«Τελείωσα μηχανικός υπολογιστών και δικτύων γιατί παράλληλα κυνηγούσα και το όνειρό μου. Ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική».

«Η Κουζίνα της Μαμάς ήταν σχολείο για μένα, η παραγωγή μου με στήριξε πάρα πολύ τότε».

Η σύζυγός του, με την οποία έχουν αποκτήσει και δύο κόρες, υπήρχε γερό στήριγμα στο ξεκίνημά του. «Την Ηλέκτρα τη γνώρισα διαδικτυακά περίπου ένα μήνα και μετά βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε 10 χρόνια μαζί» είπε.

Το πρώτο τους ραντεβού αποκάλυψε ήταν στις… κούνιες βλέποντας το ηλιοβασίλεμα.

«Ξεφυλλίζοντας» τις εμπειρίες του περιέγραψε τα ταξίδια που του έκαναν εντύπωση ενώ απάντησε και στο αν έκανε πρόταση γάμου στις Άλπεις.

Μίλησε και για τη φορά που έχασε το διαβατήριό του με όλες τις σφραγίδες από χώρες που είχε επισκεφθεί και έπεσε σε «κατάθλιψη».

Όσο για το πιο δύσκολο κομμάτι που αντιμετωπίζει με το Happy Traveller αυτό είναι ο προϋπολογισμός για την εκπομπή.

Το δύσκολο στο Happy Traveller είναι να υπολογίσεις το οικονομικό γιατί εμείς σαν παραγωγή είμαστε 20 επεισόδια μπροστά που είναι όλα πληρωμένα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ