Δημήτρης Παπανώτας για Survivor: «Προσβάλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια»

Τον Δημήτρη Παπανώτα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη. Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρθηκε και στο Survivor, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Προσβάλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Παπανώτας μιλώντας για το Survivor, εξήγησε ότι: «Εμένα γενικά το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μου αρέσει, βρίσκω ότι προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται να παίζεται. Δεν είμαι δηλαδή ακριβώς από τους φανατικούς τηλεθεατές.

Έκατσα και το είδα μόνο και μόνο γιατί είναι ο τυπάκος αυτός που είναι ίδιος ο Φραγκολιάς, ο Σκωτσέζος. Ο οποίος έχει πλάκα, είναι φυσιογνωμία τελικά και μόνο γι’ αυτό το είδα. Άμα φύγει αυτός δεν θα το ξαναδώ ποτέ.

Όταν τελειώσει κάποτε το Happy Day, που δεν το βλέπω να τελειώνει γενικώς, τότε θα έβλεπα τον Κώστα Φραγκολιά στο Survivor».

«Δεν ξέρω καθόλου τι έχει γίνει με την Τζο Κουτσοκώστα, δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της κυρίας Μαγγίρα καθόλου. Υπήρχαν προβλήματα σε προηγούμενες συνεργασίες μου, αλλά ποτέ δεν ένιωσα ότι δεν ταιριάζω σε ένα πάνελ. Ο καθένας κάνει την δουλειά του, τι θα πει να μην ταιριάζεις; Δεν κρατάω κακίες, καταρχήν εγώ έχω ένα πράγμα, δεν ξέρω αν είναι φυσικό μου ή το έχω πετύχει με δουλειά, ξεχνάω πάντα από κάθε σχέση τα κακά και κρατάω μόνο τα καλά», είπε στη συνέχεια.

Τέλος, ανέφερε: «Το Happy Day έχει κερδίσει την πρώτη μάχη της τηλεθέασης. Υπάρχουν και άλλες επιτυχημένες εκπομπές, αλλά νομίζω ότι αν είσαι σ’ ένα επιτυχημένο προϊόν αυτό θα προβάλεις. Επομένως γιατί να κάνω τσάμπα διαφήμιση στους υπόλοιπους;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ