Γιώργος Αγγελόπουλος: Το βράδυ παντρεύτηκα και την επόμενη ημέρα έχασα την μητέρα μου, ήταν οξύμωρο

Στο podcast του Χαράλαμπου Χειμωνά βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την σχέση του με την Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς και για τον θάνατο της μητέρας του, η οποία έφυγε από την ζωή μία μέρα μετά τον γάμο του.

«Είναι ωραίο συναίσθημα που θα γίνω μπαμπάς. Το να περιμένεις τον ερχομό ενός ανθρώπου που σίγουρα έχει τα στοιχεία σου με κάνει να ανυπομονώ. Μπορεί να μην ήταν κάτι που σχεδίαζα ή είχαμε αποφασίσει συνειδητά, είναι κάτι που μας έτυχε, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι καλούμαστε να εφοδιάσουμε αυτόν τον άνθρωπο με ό,τι απαιτείται για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη ζωή του.

Και για εκείνη ήταν πολύ δύσκολο. Ήμασταν στην αρχή της σχέσης μας και είμαστε στην αρχή της σχέσης μας που καταλαβαίνεις και εσύ και όλοι που μας παρακολουθούν ότι δεν γνωρίζεις έναν άνθρωπο 1 μήνα και κάνεις βήματα μεγάλα, πας σιγά-σιγά. Οπότε αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα. Ένα γεγονός το οποίο μας ανάγκασε να συνειδητοποιήσουμε ακριβώς τι συμβαίνει», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Όταν είσαι σε μία σχέση είναι πιο απλά τα πράγματα. Ακόμα κι από τις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης, καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι απλά μία σχέση που γνώρισες τρία χρόνια, δύο χρόνια, έναν χρόνο, έναν μήνα… Είναι ο άνθρωπος, στην δική μου περίπτωση η μητέρα του παιδιού μας και η σύζυγός μου που καλούμαστε, όχι μόνο για το παιδί, αλλά γενικότερα, να συμπορευτούμε», πρόσθεσε.

«Από την μάνα ορφανεύεις»

Ακόμα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Την περίοδο που εγώ γνώριζα τη Δήμητρα, είχε ξεκινήσει και ένα πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Από τον Γενάρη του ’23, που ξεκίνησε να νοσηλεύεται η μητέρα μου, εγώ ήμουν συνέχεια πέρα δώθε στα νοσοκομεία. Έπειτα, το καλοκαίρι που σοβάρεψαν τα πράγματα με την υγεία της και έπρεπε να είμαι περίπου 3 μήνες σχεδόν κάθε βράδυ στο νοσοκομείο, όλη μέρα αλλά και το βράδυ, έπρεπε να πηγαινοέρχομαι».

«Άρα αντιλαμβανόμαστε σε τι συνθήκη γνωριστήκαμε με τη Δήμητρα όσον αφορά το κομμάτι της σχέσης μας και τη δυσκολία όλου αυτού του πράγματος. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, πέραν από την έλευση του παιδιού, εμείς θέλαμε η μητέρα μου να ήταν εν ζωή για να προλάβει το μυστήριο. Γι’ αυτό και το επισπεύσαμε.

Το βράδυ παντρεύτηκα και την επόμενη ημέρα έχασα τη μητέρα μου, ήταν οξύμωρο. Από τη μία να υπάρχει ένας γάμος και μία εγκυμοσύνη και την επόμενη μέρα να ετοιμαζόμαστε για να πάμε να οργανώσουμε την κηδεία της μητέρας μου», εξήγησε στη συνέχεια.

«Είχα χάσει τον πατέρα μου, ήταν πριν από 25 χρόνια περίπου, οπότε είχε μείνει μόνο η μάνα από τους δύο γονείς. Πολύ παλιά, πριν ακόμα η μάνα έχει τα προβλήματα υγείας τα σοβαρά, σε μία συζήτηση που είχα κάνει με έναν άνθρωπο μου είχε πει κάτι που μου είχε μείνει. Μου είχε πει: “Να είναι καλά η γυναίκα, αλλά αν κάποια στιγμή χάσεις την μάνα σου, από την μάνα ορφανεύεις”», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ