Ορέστης Τζιόβας: Από μικρή ηλικία ήθελα να πειραματιστώ σεξουαλικά

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην σεξουαλικότητά του, εξηγώντας τον λόγο που μιλά ανοιχτά γι’ αυτή, αλλά και για το ότι ήθελε από μικρή ηλικία να πειραματιστεί σεξουαλικά.

«Πρέπει ένας έφηβος να μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και να δείξει τον δρόμο για τους υπόλοιπους ανθρώπους. Η κοινωνία είναι πολύ συντηρητική, αλλά ευτυχώς είναι αρκετά μεγάλοι οι συντηρητικοί άνθρωποι και θα φύγουν σύντομα και θα μείνουμε οι πιο προοδευτικοί μάλλον», εξήγησε στην αρχή της συνέντευξης.

Ακόμα είπε ότι: «Έγινε μία πολύ μικρή κουβέντα με τους γονείς μου, η οποία δεν υπήρχε και λόγος να γίνει. Παίζει πολύ ρόλο το πώς νιώθεις εσύ με τον εαυτό σου. Άμα εσύ νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, μπορείς να το επικοινωνήσεις πολύ καλά σε όλους τους γύρω σου».

«Από μικρή ηλικία ήθελα να πειραματιστώ σεξουαλικά»

Ενώ, δήλωσε πως: «Μιλάμε ανοιχτά για την σεξουαλικότητά μας για να ανοίξουμε τον δρόμο και να είναι πιο εύκολο γι’ αυτούς να μιλήσουν. Παίρνω πάρα πολλά μηνύματα υποστήριξης από παιδιά που δεν μπορούν να μιλήσουν ανοιχτά και φοβούνται και ήταν πολύ ευχάριστο γιατί αυτό ήθελα να πετύχω».

Μάλιστα, ο Ορέστης Τζιόβας ανέφερε: «Από μικρή ηλικία ήθελα να πειραματιστώ σεξουαλικά, απλώς δεν ήταν κάτι κατανοητό και αντιληπτό. Μετά, ξεκινώντας και την δραματική σχολή, ήρθα και σε επαφή με πιο πολλά ομοφυλόφιλα άτομα και έτσι άρχισα να γνωρίζω τέτοιο κόσμο και να το αποδέχομαι και να γίνεται ο κύκλος μου».

«Έχω δηλώσει τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Είναι πολύ πιο πειραματικός, δεν είναι δηλαδή ακριβώς έλξη. Γιατί αν ήταν έλξη, θα ήμουν σε σχέση με άνδρες. Αλλά δεν είναι αυτό ο προσανατολισμός μου, είναι περισσότερο οι γυναίκες», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ