Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι άντρες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα παντελόνια μας για διαφορετικό λόγο

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για την υπόθεση του revenge porn βίντεο της Ιωάννας Τούνη που ήρθε ξανά στο προσκήνιο με αφορμή την υπόθεση με του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

“Η εβδομάδα αυτή είναι δύσκολη για όλους, όχι μόνο για μένα. Είμαι ένας άνθρωπος που εξωτερικεύω τα συναισθήματά μου. Δεν έχει να κάνει με τον αν η Ιωάννα είναι κοπέλα μου”, ξεκαθάρισε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πρόσθεσε: “Εμείς οι άντρες, και το λέω για να το ακούσω και εγώ, θα πρέπει επιτέλους να χρησιμοποιήσουμε τα παντελόνια μας και για διαφορετικό λόγο. Μια συγνώμη αρκεί και να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Όχι μόνο να βγαίνουμε με τσαμπουκά και μαγκιά και να το παίζουμε θιγμένοι”.

Ο

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συνέχισε, λέγοντας: “Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας για τις πράξεις που κάνουμε. Δε θέλω να σχολιάσω αυτήν τη μικρή μερίδα του κόσμου που μου στέλνει το βίντεο της Ιωάννας. Την κατάσταση την έχει πάρει η δικαιοσύνη στα χέρια της, δεν είμαστε δικαστές”.

Σχετικά με τη στήριξη του κόσμου, ο ίδιος δήλωσε: “Δεν θέλω να σταθώ στη μικρή μερίδα κόσμου που μου στέλνει το βίντεο της Ιωάννας […] Θέλω να σταθώ στους ανθρώπους που μας στηρίζουν. Είμαι στήριγμα στην Ιωάννα, δεν το κάνω γιατί πρέπει να το κάνω. Είναι μια δύσκολη και λεπτή κατάσταση που θέλει ιδιαίτερους χειρισμούς. Έχω αμέτρητη συμπαράσταση από τον κόσμο”.

“Θέλω να υπάρξει δικαιοσύνη. Για μένα είναι το πιο σημαντικό από όλα. Πιστεύω και στη δικαιοσύνη του Θεού” κατέληξε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ