Δάκρυσε στον αέρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – Όσα είπε για τη διαρροή του ροζ βίντεο με την Ιωάννα Τούνη

Το θέμα της διαρροής του ροζ βίντεο με την Ιωάννα Τούνη βρίσκεται εκ νέου στο επίκεντρο, καθώς η γνωστή influencer κατονόμασε τον άνδρα που το δημοσίευσε το διαδίκτυο.

Έπειτα από τον σάλο με την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη όπου μέσα από τα social media ενεπλάκη και το όνομα του Δημήτρη Φιντιρίκου, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης ισχυρίστηκε σε ανάρτησή του ότι ο επιχειρηματίας είναι αυτός που διέρρευσε το ροζ βίντεο με την Ιωάννα Τούνη.

Η influencer έσπευσε να το διαψεύσει με τον Δημήτρη Φιντιρίκο να προβαίνει σε μήνυση εναντίον του ακτιβιστή και αφετέρου να ξεκαθαρίζει πως την Πρωτοχρονιά έλειπε στο εξωτερικό.

Την ίδια ώρα ο άνδρας τον οποίο η Ιωάννα Τούνη κατονόμασε για την διαρροή ροζ βίντεο, υπέβαλε μήνυση εναντίον της.

Το θέμα προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στην οποία συμμετέχει και ο σύντροφος της Ιωάννας Τούνη. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήρθε σε αμήχανη θέση με την παρουσιάστρια μάλιστα να του λέει πως αν νιώθει άσχημα μπορεί να αποχωρήσει από τη συζήτηση.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να παραμείνει και να υποστηρίξει για ακόμη μία φορά την σύντροφό του με την φωνή του να “σπάει”.

 

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη Απόστολος Λύτρας, μίλησε για την υπόθεση στην εκπομπή Super Κατερίνα.

 

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του 35χρονου επιχειρηματία που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ