Ανθή Βούλγαρη: Γιατί δεν επέστρεψε στην εκπομπή – Οι 15 ημέρες απουσίας

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε χωρίς την Ανθή Βούλγαρη στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Mega. Η απουσία της παρουσιάστριας από το στούντιο προκάλεσε πολλά ερωτήματα καθώς έχουν περάσει περίπου 15 ημέρες από τότε που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η Ανθή Βούλγαρη μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και εξήγησε τον λόγο για τον οποίo συνεχίζει να συμμετέχει μέσω Skype στην “Κοινωνία Ώρα Mega”.

“Σήμερα λείπω από μπέρδεμα. Δεν λείπω επειδή νοσώ. Δεν μπορώ άλλο. Μέχρι πριν από μερικές μέρες έβγαινα ακόμη θετική. Κάνω self test χθες και βγαίνω αρνητική. Κάνω rapid χθες το πρωί και μου λέει η φαρμακοποιός ότι είμαι θετική. Έρχεται το βράδυ, κάνω ξανά rapid. Βγαίνω αρνητική. Λέω ωραία θα πάω στην εκπομπή αύριο. Αλλά για να πάω στην εκπομπή πρέπει να περάσει το rapid στο σύστημα και δεν περνούσε με τίποτα” εξήγησε η Ανθή Βούλγαρη.

Ανθή Βούλγαρη: Τι είπε για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό

“Οι πρώτες τρεις μέρες ήταν δύσκολες. Δεν θα ξεχάσω και τη φρίκη που πήρα όταν βγήκα θετική. Μπήκαν στο μυαλό μου διάφορα. Πώς θα εξελιχθεί, αν με καλύπτει το εμβόλιο, γιατί δεν είχα προλάβει να κάνω την τρίτη δόση. Σήκωσα πυρετό, 38,2. Εγώ δεν αρρωσταίνω. Έπεσε γρήγορα, αλλά είχα φοβερή κόπωση δέκα μέρες. Ο άντρας μου κόλλησε κι αυτός αλλά δεν είχε τίποτα. Τώρα βγαίνει αρνητικός. Δεν έχω χάσει στιγμή τη γεύση μου, την όρεξή μου. Η ψυχολογία μου είχε σκαμπανεβάσματα. Ευτυχώς το περάσαμε με τον άντρα μου και είχαμε παρεούλα» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ