Δήμητρα Κατσαφάδου: Τα ραντεβού που πληρώνει η ίδια, ο παππούς και η πρόταση που αρνήθηκε

Καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Από ένα πείραμα κατέληξε σε τόσα χρόνια εκπομπή»

Η La Vie en Rose έχει επεκταθεί κατά πολύ, με τις κρέμες και όλα τα προϊόντα που έχει να έχουν κάνει πάταγο σε όλες τις ηλικίες.

Από ένα μικρό μαγαζάκι κατάφερε να κάνει έναν κολοσσό με προϊόντα περιποίησης που αν μη τι άλλο είναι χωρίς περιττά χημικά.

«Η ελληνική ψυχή πάλλεται μέσα στις κρέμες και δεν συγκρίνεται με καμία άλλη χώρα. Μου είχαν κάνει πρόταση για την Ελβετία και αρνήθηκα. Ήθελα να βάλω την ελληνική ψυχή στα προϊόντα. Οι χημικοί είμαστε λίγο αλχημιστές!

Είναι 250 οι εργαζόμενοι του La Vie en Rose. Όταν ξεκίνησα ήμασταν εγώ και η Αθηνά, δεν είχα να την πληρώσω. Ήμουν με το τεφτέρι σαν τον Ζήκο! Πλέον έχουμε αισίως 50 μαγαζιά.

Μας τα έσπασαν 2-3 φορές στο μαγαζί. Από τη μια λες έχω κοσμηματοπωλείο και με έκλεψαν. Δεν πήραν λεφτά αλλά τα προϊόντα και τα μεταπούλησαν. Αλλά χαλάλι τους!

Η ευτυχία μου είναι ο παππούς. Είναι ένα από τα σκυλιά που έχω και περιμένω το βράδυ να πάω να το αγκαλιάσω. Νιώθω ασφάλεια, αγάπη. Δεν τον νοιάζει τι έχω και αν έχω.

Οι άντρες παλιάς κοπής κάνουν δύο βήματα πίσω, σαν να έχουν έναν σεβασμό! Στη δουλειά είμαι δυναμική αλλά στα προσωπικά όχι.

Κάνω λάθος! Ο αδελφός μου είναι ψυχαναλυτής, σου λέει στο ράφι θα μας μείνει αυτή, καταλαβαίνεις. Τους έχω πρότυπα, είναι δυναμικοί και μου λένε να με αγαπάνε πολύ, είναι Μανιάτες. Αλλά δεν είναι και τυχερό λίγο; Αν είναι να έρθει, θα έρθει αλλιώς θα προσπεράσει. Έχω καλό ένστικτο, θα έρθει. Κάτι υπάρχει τώρα, φλερτ έχουμε.

Στα ραντεβού δεν με πάνε στα καλά. Με προσκάλεσε, δεν ήρθε να με πάρει. Εγώ οδηγάω, εγώ βάφομαι, εγώ τα κάνω όλα. Γενικά εγώ πληρώνω!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ