Χρήστος Πολίτης: Η συγκινητική ανάρτηση του ANT1 για τον «Γιάγκο Δράκο»

Σύνοψη από το

  • Ο Χρήστος Πολίτης υπηρέτησε για δεκαετίες την υποκριτική, με τον «Γιάγκο Δράκο» στην ιστορική σειρά του ANT1 «Λάμψη» να αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του.
  • Ο καταξιωμένος ηθοποιός, που «έμπαινε» καθημερινά στα σπίτια των τηλεθεατών για 14 χρόνια, έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες σε ηλικία 83 ετών.
  • Ο ANT1 τίμησε τη μνήμη του με μία συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τη «Λάμψη» και αναφέροντας: «H Tζάιαντ είναι άδεια χωρίς τον Γιάγκο Δράκο. Καλό ταξίδι Χρήστο Πολίτη».
Το AI widget του enikos.gr δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του AI Launchpad των FT, το οποίο υποστηρίζεται από το GNI.
Το κείμενο της σύνοψης ελέγχεται από έμπειρους δημοσιογράφους.

Ο Χρήστος Πολίτης υπηρέτησε με σεβασμό για αρκετές δεκαετίες τον χώρο της υποκριτικής τέχνης, παίζοντας σημαντικούς ρόλους σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση. Μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του ήταν ο «Γιάγκος Δράκος», στην ιστορική πλέον σειρά του ANT1 «Λάμψη». Για 14 ολόκληρα χρόνια, ο καταξιωμένος ηθοποιός «έμπαινε» καθημερινά στα σπίτια των τηλεθεατών μέσα από το επιτυχημένο σίριαλ, το οποίο είναι και το μακροβιότερο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο ANT1 τίμησε τη μνήμη του ηθοποιού, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, με μία συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χρήστος Πολίτης
Φωτογραφία: Instagram/ant1tv

Ο τηλεοπτικός σταθμός δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της «Λάμψης», αναφέροντας στη λεζάντα: «H Tζάιαντ είναι άδεια χωρίς τον Γιάγκο Δράκο. Καλό ταξίδι Χρήστο Πολίτη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK