Burak Hakki – Μαντώ Γιαννίκου: «Πλέον όλες οι πρώην είναι φίλες μου» – «Στην αρχή ο άθλος ήταν να μην μου αρέσεις» – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ξεχωριστό ζευγάρι είχε καλεσμένο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης (01/06) στην εκπομπή «The 2Night Show».

Ο Burak Hakki και η Μαντώ Γιαννίκου που πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του ANT1+ «Η Γέφυρα» ήρθαν στο πλατό της εκπομπής και μίλησαν για όλους και για όλα.

Ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός μοιράζεται τη μεγάλη αγάπη που έχει για τους Έλληνες και εξήγησε γιατί νιώθει «ντόπιος» και «ελεύθερος» κάθε φορά που επισκέπτεται την Ελλάδα.

Δήλωσε μεγάλος θαυμαστής του Γιώργου Μαζωνάκη και του Αντώνη Ρέμου, ενώ το highlight της βραδιάς ήταν όταν τραγούδησε με τον Γρηγόρη το αγαπημένο του ελληνικό τραγούδι, «τα μαύρα μάτια σου» του Αγγελόπουλου.

Ο παρουσιαστής τον ρώτησε και τη σχέση με τις πρώην συντρόφους του, με τον Burak Hakki να λέει πως πλέον όλες οι πρώην του είναι φίλες του πλέον.

Όσον αφορά στους ρόλους που παίζει ο Τούρκος ηθοποιός αποκάλυψε πως πλέον θέλει να σταματήσει να κάνει τον καλό και θέλει την επόμενη φορά να κάνει έναν κακό ρόλο.

Η Μαντώ Γιαννίκου από την άλλη, η οποία κάνει την «παρθενική» της εμφάνιση σε τηλεοπτική σειρά, στο πλευρό του Burak δήλωσε χαρούμενη που βρίσκεται σε αυτή την παραγωγή και μεταξύ άλλων αποκάλυψε, πως η μεγαλύτερη δυσκολία που είχε να ξεπεράσει ήταν να προσπαθήσει να μην της αρέσει ο Burak Hakki.

Αποκάλυψε επίσης πως δεν θα υπάρξει ελληνοτουρκικός έρωτας στις οθόνες μας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ