Berlin: Χαμός στο Twitter με το τρέιλερ της prequel σειράς του «La Casa de Papel» – ΒΙΝΤΕΟ

Το Netflix, χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση, έδωσε την Τρίτη στην δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του «Berlin», την πρώτη spinoff σειρά του «La Casa de Papel» (Τέλεια Ληστεία), με τον αγαπημένο χαρακτήρα του Pedro Alonso.

Το βραχιόλι της φωτιάς: Αποθέωση στο Twitter για την νέα σειρά της ΕΡΤ – «Μπορεί να σπάσει ταμεία στο Netflix»

Παράλληλα, η δημοφιλής streaming πλατφόρμα μέσω του teaser τρέιλερ ανακοίνωσε ότι η σειρά θα γίνει διαθέσιμη τον Δεκέμβριο του 2023. Η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες εάν θα υπάρχει 2η σεζόν.

Το «Berlin» διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα του «La Casa de Papel» και αναμένεται να δείξει μια από τις πρώτες μεγάλες ληστείες του χαρακτήρα του Pedro Alonso, ο οποίος τότε είχε συγκροτήσει μια άλλη συμμορία.

Τι θα δούμε στο Netflix τον Φεβρουάριο – Αναλυτικά όλες οι νέες κυκλοφορίες

Από τα πλάνα του τρέιλερ φαίνεται πως αυτή η ληστεία διαδραματίζεται στο Παρίσι.

Berlin: Δείτε το teaser τρέιλερ της prequel σειράς του «La Casa de Papel»

Netflix: H «Wednesday» επιστρέφει – Ανακοινώθηκε επίσημα η 2η σεζόν της σειράς – ΒΙΝΤΕΟ

Φωτογραφίες από τη σειρά:

Berlin Netflix La Casa de Papel Berlin Netflix La Casa de Papel Berlin Netflix La Casa de Papel

Berlin Netflix La Casa de Papel Berlin Netflix La Casa de Papel Berlin Netflix La Casa de Papel Berlin Netflix La Casa de Papel Berlin Netflix La Casa de Papel

Χαμός στο Twitter για τον Berlin

Όπως ήταν λογικό στο Twitter έγινε χαμός με τους χρήστες να τονίζουν ότι δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τον Δεκέμβριο για να δουν τα επεισόδια της σειράς.

«Να είναι τόσο καλός ώστε να αποκτάς δική σου Spin off σειρά, δύο χρόνια μετά τον θάνατό σου στο “La Casa de Papel”» τόνισε χαρακτηριστικά ένας χρήστης του Twitter.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ