BBC: Νέο βίντεο από την γκάφα της παρουσιάστριας – Πώς κατέληξε να κάνει την άσεμνη χειρονομία σε live μετάδοση

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από τα παρασκήνια ρίχνει φως στο τι συνέβη λίγο πριν από την άσεμνη χειρονομία που έκανε σε live μετάδοση η παρουσιάστρια ειδήσεων του BBC. 

Το κλιπ 13 δευτερολέπτων, που ανέβηκε την Παρασκευή στο X, δείχνει την Maryam Moshiri, μια από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες του BBC, προφανώς να αστειεύεται με το συνεργείο στο στούντιο χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της για να μετρήσει αντίστροφα τα δευτερόλεπτα μέχρι να βγει στον αέρα. Το απρόοπτο που έγινε viral, συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Καθώς η αντίστροφη μέτρηση τελείωνε, ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο.

Η Moshiri κατάλαβε τι έκανε, όμως, ως επαγγελματίας συγκεντρώθηκε αμέσως και ξεκίνησε την εκπομπή της σαν να μην συνέβη τίποτα, λέγοντας: «Ζωντανά από το Λονδίνο, αυτό είναι το BBC News».

Η συγγνώμη της παρουσιάστριας του BBC

Η παρουσιάστρια ζήτησε αργότερα συγγνώμη για την άσεμνη χειρονομία,  υποστηρίζοντας ότι απλώς «αστειευόταν λίγο με την ομάδα της».

«Λυπάμαι πολύ για αυτό. Έκανα ένα αστείο με την ομάδα μου και προσποιούμουν ότι μετρούσα αντίστροφα καθώς ο σκηνοθέτης μετρούσε από το 10 έως το 0, συμπεριλαμβανομένων των δακτύλων μου για να δείξω τον αριθμό. Όταν φτάσαμε στο 1 γύρισα το δάχτυλο ως αστείο και δεν συνειδητοποίησα ότι αυτό θα καταγραφόταν από την κάμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ζητώντας συγγνώμη.

«Ήταν ένα εσωτερικό αστείο που έχουμε με την ομάδα μου και λυπάμαι πολύ που βγήκε στον αέρα! Δεν ήταν στις προθέσεις μου να συμβεί αυτό και λυπάμαι αν προσέβαλα ή αναστάτωσα κάποιον. Δεν το έκανα προς τους τηλεθεατές ή κάποιο άτομο. Ήταν ένα ανόητο αστείο που προοριζόταν για τους φίλους μου», κατέληξε.

Δείτε το νέο αποκαλυπτικό βίντεο της παρουσιάστριας του BBC

Η Moshiri επέστρεψε στον αέρα τρεις ημέρες μετά το περιστατικό, ευχαριστώντας με ανάρτησή της εκείνους που έστειλαν υποστηρικτικά μηνύματα.

Πάντως η δημοσίευση του νέου βίντεο την Παρασκευή προκάλεσε νέο σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετούς να ζητούν να πάρει αύξηση η Moshiri και άλλους να υποστηρίζουν ότι το μεγαλύτερο βίντεο δείχνει ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κάτι κακό.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ