Μπαλατσινού: Ο Λάτσιος μας έκανε πρόταση για το Πρωινό

Μπαλατσινού: Ο Λάτσιος μας έκανε πρόταση για το Πρωινό

“Ο Γιάννης Λάτσιος μας είχε ζητήσει να παρουσιάσουμε το πρωινό” αποκάλυψε η Τζένη Μπαλατσινού στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “ΟΚ!”. 

Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα του Πέτρου Κωστόπουλου για το “Πρωινό Mou” στο Mega ακουγόταν έντονα ότι θα ήσουν κι εσύ μαζί του.

“Ξέρω ότι μοιάζει απίστευτο, αλλά το πρώτο δοκιμαστικό που έκανα ήταν Τετάρτη 9 Οκτωβρίου. Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν μου είχε γίνει καμία πρόταση από το κανάλι. Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε συζητήσει ως ενδεχόμενο με τον Πέτρο, αλλά το είχαμε απορρίψει και οι δύο. γιατί πιστεύαμε ότι θα γύριζε μπούμερανγκ στη δουλειά μας. Δεν είχαμε συνηθίσει να εργαζόμαστε μαζί. Ο μεγαλύτερος ενδοιασμός μας ήταν ότι δεν θέλαμε να χαρακτηριστούμε ως τηλεοπτικό ζευγάρι και να πρέπει ανά πάσα στιγμή να δίνουμε φωτογραφικές αναφορές για το που βρισκόμαστε ή ποιές είναι οι συνήθειές μας ως οικογένεια”.

Φοβηθήκατε μήπως σας κατηγορήσουν ότι αντιγράφετε τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά;

Όχι. Δεν το σκεφτήκαμε ποτέ, γιατί κανένας δεν μπορεί να αντιγράψει κανέναν. Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του. Η αλήθεια είναι ότι μας είχαν προτείνει και στο παρελθόν να αναλάβουμε την πρωινή ζώνη και είχαμε αρνηθεί. Όταν πριν από τρία χρόνια ο Πέτρος δέχθηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1 για το “Βράδυ” κι εγώ λίγο αργότερα για το “Dancing On Ice”, ο Γιάννης Λάτσιος μας είχε ζητήσει να παρουσιάσουμε το πρωινό. Για να είμαι ειλικρινής, ακόμα και όταν μας ζήτησαν να είμαστε μαζί στο “Dancing on Ice” είχαμε κάποιους ενδοιασμούς, αλλά επειδή ήταν πολύ διαφορετικοί οι ρόλοι αποδεχτήκαμε την πρόταση”.

 

 

Γιατί είπατε τότε “όχι” και τώρα “ναι”;

Γιατί είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες τώρα. Επίσης, ύστερα από πέντε χρόνια τηλεοπτικής εμπειρίας, ο Πέτρος είναι πολύ πιο ώριμος κι εγώ -παρά τους ηθικοψυχολογικούς ενδοιασμούς μου που σχετίζονταν με την πεποίθησή μου ότι δεν είναι σωστό ένα ζευγάρι να αναλώνεται και να σχολιάζεται από τα έντυπα και τις άλλες εκπομπές- αντιμετώπισα την συγκεκριμένη πρόταση, ως πρόκληση”.

 

Πηγή: ΟΚ!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ