Asia Express: Αυτό το ζευγάρι κέρδισε το bonus έπαθλο των 10.000 ευρώ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο περίμενε το ζευγάρι που θα έκοβε πρώτο το νήμα στο race του Asia Express στο επεισόδιο της Κυριακής.

Η δυάδα που θα έφτανε πιο γρήγορα στον Πέτρο Πολυχρονίδη και θα είχε ολοκληρώσει την αποστολή του, θα γινόταν κατά 10.000 ευρώ πλουσιότερη. Το bonus βραβείο διεκδίκησαν ο Κωνσταντίνος με τον Φίλιππο, ο Γιώργος με την Κρίστη και ο Γιάννης με τον Λευτέρη.

Μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν ο Κωνσταντίνος με τον Φίλιππο, οι οποίοι παρέλαβαν από τον παρουσιαστή το βαρύτιμο τρόπαιο, αλλά ως ένδειξη σεβασμού στον ιερό χώρο, στον οποίο βρίσκονταν, το πανηγύρισαν με διακριτικότητα.

Οι δυο παίκτες, παρότι έχουν σαρώσει όλα τα έπαθλα, τόνισαν ότι θα είναι ικανοποιημένοι μόνο αν στεφθούν πρωταθλητές του Asia Express. «Όλοι περνάμε δύσκολα, αλλά εμείς περισσότερο, επειδή τα έχουμε κάνει όλα. Αυτό το έπαθλο ήταν δικαίωση για εμάς. Δεν επαναπαυόμαστε όμως, θέλουμε να νικήσουμε το Asia Express» δήλωσαν.

Εκτός από τα 10.000 ευρώ, ο Κωνσταντίνος και ο Φίλιππος κατέκτησαν και το έπαθλο των 2.500 ευρώ, νικώντας στο μπάσκετ την Χριστίνα και την Μαρία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ