Αντώνης Φραγκάκης: Αποκαλύπτει πώς τον αποκάλεσε ο πατέρας του όταν αποφάσισε να γίνει μοντέλο – ΒΙΝΤΕΟ

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Αντώνης Φραγκάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και στην Δήμητρα Καλφούντζου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα όσα του είπε ο πατέρας του, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ.

Συγκεκριμένα, πριν γίνει ηθοποιός, ο Αντώνης Φραγκάκης δούλευε ως μοντέλο και αυτό δεν άρεσε στον πατέρα του, ο οποίος ήταν αξιωματικός.

“Η πρώτη βουτιά που κάνεις είναι η πιο εύκολη, γιατί δεν ξέρεις πού πας. Εμένα με βοήθησε αυτή η άγνοια. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω σαν μοντέλο ο πατέρας μου τον πρώτο καιρό με έλεγε ‘αρσενική πόρνη’. Όταν στην πορεία αποφάσισα να σταματήσω από το μόντελινγκ και να ασχοληθώ με την ηθοποιία μου λέει “Παιδί μου, πρέπει να μιλήσουμε για την καριέρα σου”. Του απαντάω “Ποια καριέρα”; και μου λέει “Εσύ έχεις στρωμένη δουλειά και πας να γίνεις ηθοποιός”, είπε ο Αντώνης Φραγκάκης.

“Ο πατέρας μου ήταν αξιωματικός και αρκετά αυστηρός. Ήταν ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και εκτιμούσε ότι μπορεί κάποια πράγματα να μην τα καταλαβαίνει, αλλά κάνουν καλό σε εμένα” συμπλήρωσε ο Αντώνης Φραγκάκης.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Αντώνης Φραγκάκης

Το τροχαίο με τη μηχανή πριν από 15 χρόνια

Ο Αντώνης Φραγκάκης μίλησε ακόμη για το τροχαίο που παραλίγο να του στερήσει τη ζωή, αλλά και για τον γιο του, που του έμαθε να αγαπά τους ανθρώπους.

“Ως ηθοποιός είμαι ευγνώμων για τις δουλειές που έκανα, τους ανθρώπους που γνώρισα, τις εμπειρίες και τα πράγματα που έμαθα” είπε ο Αντώνης Φραγκάκης, ενώ σχετικά με την ενασχόλησή του με την γιόγκα ανέφερε “Από την άλλη δεν ήταν ότι γεννήθηκα για να είμαι στο θέατρο. Η υποκριτική είχε κάνει τον κύκλο της. Καταλάβαινα όλο και πιο πολύ ότι κάτι άλλο θέλω και αυτό θα το φέρει η γιόγκα”.

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε με την μηχανή του πριν από 15 χρόνια, ο Αντώνης Φραγκάκης είπε ότι “Ο τραυματισμός που έχω είναι σοβαρός, αλλά ούτε γρατζουνιά δεν θα τον θεωρούσα σε σχέση με τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν δεν φορούσα κράνος και αν δεν ήταν ο Θεός βοηθός. Θεωρούμε ότι είναι δικαίωμα μας να οδηγούμε, αλλά στην πραγματικότητα είναι καθήκον μας να μάθουμε να οδηγούμε”.

Τέλος, σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς έχει αλλάξει την ζωή του το παιδί του, ο ηθοποιός απάντησε: “Ο γιος μου έχει αλλάξει την αντίληψη μου για τη ζωή. Με γεμίζει με πολύ περισσότερη αγάπη για τους άλλους ανθρώπους. Δεν ήμουν ούτε αρνητικός, ούτε θετικός στην ιδέα της πατρότητας. Έρχεται κάποια στιγμή που τα κομμάτια του παζλ βρίσκουν τη θέση τους”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ