Κορινθία: Μαθήτριες καταγγέλλουν ότι τις παρενοχλούν άγνωστοι έξω από Γυμνάσιο

Περιστατικά παρενόχλησης μαθητριών σε Γυμνάσιο παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες στη Κορινθία. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των ανήλικων μαθητριών, ένα λευκό βαν τις προσεγγίζει κατά την άφιξη και την αποχώρηση τους από το Γυμνάσιο Λεχαίου.

Σύμφωνα με το το korinthostv.gr, οι μαθήτριες γυμνασίου στην περιοχή του Λεχαίου στην Κορινθία ενημέρωσαν για την παρενόχληση τούς γονείς τους, οι οποίοι με τη σειρά τους το σχολείο, ενώ κατήγγειλαν τα περιστατικά στην αστυνομία.

Πριν από μερικές μέρες, άγνωστο όχημα ακολούθησε μαθήτρια, μετά την έξοδό της από το σχολικό χώρο. Η ανήλικη όταν το αντιλήφθηκε, έτρεξε και επέστρεψε στο σχολείο, όπου ενημέρωσε άμεσα τη διευθύντρια και αυτή με τη σειρά της, ενημέρωσε τους γονείς και τις Αρχές.

Μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας, ο άνδρας εντοπίστηκε και κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες για να λάβει την ποινή του. Λίγες ώρες αργότερα, ένα άλλο όχημα, λευκού χρώματος (τύπου κλούβα), παρεμπόδισε δύο φορές το δρόμο δύο μαθητριών του σχολείου και κατά την προσέλευση και κατά την επιστροφή τους από το σχολικό χώρο μέχρι το σπίτι τους.

Εκπαιδευτικό προσωπικό, γονείς και μαθήτριες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς τα φαινόμενα παρενόχλησης ανήλικων μαθητριών πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο στην Κορινθία, με τις αρχές να πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα για να αποφευχθεί το χειρότερο σενάριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ