Ανατροπή στο Survivor – Τρεις παίκτες αποχωρούν οικειοθελώς

Τρεις παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το Survivor. Οι συνθήκες είναι δύσκολες και φαίνεται πως μερικοί δεν αντέχουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται πλήρως ακόμα, τρεις παίκτες των Μαχητών έχουν αποχωρήσει και αναμένεται να ανακοινωθεί η… φυγή τους στα επόμενα επεισόδια.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, εκτός Survivor είναι η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, η οποία εδώ και μέρες ήταν στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας. Εκτός από αυτή την αποχώρηση, υπάρχουν φήμες για ακόμα δύο, πολύ πιο ηχηρές.

Πρόκειται για τον Θανάση Μπέλλο και τον Σταμάτη Καλαφατά, οι οποίοι αποχωρούν από το Survivor έπειτα από ιατρικές εξετάσεις και εντολή γιατρού.

Ποιοι μπαίνουν στο Survivor

Μετά τις αποχωρήσεις, έρχονται και οι πρώτες προσθήκες…

Δύο νέοι παίκτες μπαίνουν στο Survivor οι οποίοι έχουν αποχωρήσει ήδη για τον Άγιο Δομίνικο. Ο πρώτος παίκτης είναι ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης και η δεύτερη το μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο.

Υπενθυμίζεται πως η Κάτια Ταραμπάνκο είχε βρεθεί ξανά στο Survivor και ήταν πολύ καλή αγωνιστικά, ωστόσο αποχώρησε οικειοθελώς επειδή αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με την υγεία της.

Η εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης πιστεύει πάρα πολύ στο μοντέλο και γι’ αυτό τον λόγο της έγινε εκ νέου πρόταση για το φετινό Survivor.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ