Alpha: Το προξενιό της Ιουλίας – Η Ιουλία προσπαθεί να «ρίξει» το παιδί

Πρωτιά στο δυναμικό κοινό

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο με ανατρεπτικές εξελίξεις και εξαιρετικές ερμηνείες παρακολούθησαν οι τηλεθεατές χθες το βράδυ.  Ο Γιωργίκης και η Χάδω είχαν μία ακόμη σφοδρή σύγκρουση, με αφορμή το προξενιό, ξυπνώντας σκοτεινές και πονεμένες αναμνήσεις του παρελθόντος.   Ο Στράτος κατάφερε να αποφυλακιστεί λέγοντας ψέματα και έχοντας τη βοήθεια της οικογένειάς του, κάτι που έφερε την Στάσα στα όριά της.

Η σειρά κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και τερμάτισε πρώτη στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 14,8%, με τις γυναίκες ηλικίας 18-54 ετών να φθάνουν το 16,7%.

Νέο επεισόδιο ττης σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», απόψε στις 22:40

Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση Ραζίνη, κάνουν την Στάσα να πάρει μια θανάσιμη απόφαση. Μάταια η Ιουλία προσπαθεί να την ανακόψει και μόνο η παρέμβαση Στασινόπουλου, φαίνεται να μπορεί να λογικέψει την Στάσα. Η κατάσταση αυτή, οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση την Ιουλία, που βουλιάζοντας στα αδιέξοδά της, βιώνει τους δικούς της εφιάλτες, την ίδια στιγμή που στο αρχοντικό Ραζίνη, ο Χρήστος ζητά μετά την επίσκεψη του γιατρού Νικολαϊδη, αυτό που του υποσχέθηκαν: να έρθει επιτέλους η Ιουλία στο σπίτι τους.

Την ίδια ώρα, η Κατερίνη με την Φιλιώ, συνειδητοποιούν πως η αντιπαράθεση Στράτου και Στασινόπουλου που κορυφώνεται, καθιστούν απαγορευτική την πιθανότητα ενός συμπεθεριού με τους Ραζίνηδες. Και ενώ η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται, προς μεγάλη απογοήτευση του Ατζαλίνα, να εγκαταλείψει το ξενοδοχείο που μένει για να γυρίσει στην Αθήνα και η Κυριακούλα ετοιμάζει στο σπίτι της οικογενειακό τραπέζι, η Ιουλία, αποφασίζει να βάλει οριστικό τέλος σε ό,τι έχει απομείνει μέσα της να την συνδέει με τον Γρηγόρη.

Η Στάσα παίρνει το νόμο στα χέρια της

 

Δείτε το trailer

 

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης

Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός, Νίκος Ζαπατίνας

Παραγωγή: Primaviosione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού, Δημήτρης Γκουτζαμάνης. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ