Αλέκος Συσσοβίτης: Σε ποια σειρά “εισβάλλει” ο ηθοποιός

Μια νέα προσθήκη θα υπάρξει στην “Έξαψη”, τη δραματική σειρά του ΜEGA. Την είδηση μετέδωσε σήμερα η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, αποκαλύπτοντας ότι ο ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά θα είναι ο Αλέκος Συσσοβίτης. Η είσοδος του γνωστού ηθοποιού αναμένεται να προκαλέσει νέες ανατροπές και εξελίξεις. Η σειρά προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00.

Υποψίες, μυστικά και ένα ανεξιχνίαστο μυστήριο

Τρίτη 18 Μαΐου

Επεισόδιο 53

Ο Μηνάς παραμένει εξαφανισμένος. Ο Ορφέας ανακρίνει ξανά το Γιάννο, ο οποίος δεν κατηγορεί κανέναν άλλο πέρα από τον εαυτό του. Η Εβίτα ταράζεται όταν μαθαίνει ότι η μητέρα της κλήθηκε για ανάκριση και προσπαθεί να μάθει τι έχει συμβεί. Η τυχαία συνάντησή της με τη Ζωή θα είναι επεισοδιακή. Η Κλαίρη καλείται να καταθέσει για την υπόθεση του Γιάννου. Η Μαρίνα συνεχίζει να συγκεντρώνει στοιχεία, προκειμένου να μάθει αν ο Μηνάς είναι όντως ο ένοχος. Ο Κωστής, βρίσκεται μπροστά σε ένα καινούργιο δίλημμα.

Τετάρτη 19 Μαΐου

Επεισόδιο 54

Κάποιος ανακαλύπτει την κρυψώνα του Μηνά, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος. Η Βίκυ περνά χρόνο με τη μητέρα της, αναπληρώνοντας το χαμένο χρόνο. Η Κλαίρη και ο Αλέξανδρος αφιερώνονται στη σχέση τους, μετά από καιρό. Ο Κωστής βρίσκεται σε αδιέξοδο με την υπόθεση του Μηνά. Η Εβίτα νιώθει χαμένη. Βομβαρδίζει το Τζώρτζη με ερωτήσεις σχετικά με τη Ζωή. Την ίδια ώρα, η Ίριδα αποφασίζει να την αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Η Μαρίνα ακολουθεί μια πληροφορία του Θάνου και φτάνει σε μια μεγάλη ανακάλυψη.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.