Άγριες Μέλισσες – Το spoiler του “Ενωμοτάρχη”: Η “άλλη” Βιολέττα, ο καταδότης και ένας θάνατος

Ανατροπές θα δούμε στην τρίτη σεζόν των “Άγριων Μελισσών”, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σουξές μιλώντας στο TheCaller Web TV. Ο “Ενωμοτάρχης” δίνει και spoiler για τις αλλαγές και εξήγησε γιατί δεν ήθελε τον ρόλο του αστυνομικού.

“Τους αντιπαθώ αυτούς τους ρόλους, είναι ρόλοι διεκπεραιωτικοί, δεν έχουν κάτι ενδιαφέρον. όταν διάβασα τα σενάρια όμως διαπίστωσα ότι αυτός ο ρόλος είχε πολύ πράγμα από κάτω” είπε ο Γιώργος Σουξές.

Η επιστροφή μιας… άλλης Βιολέττας, ο καταδότης, ο θάνατος και ο βασανισμός του κουρέα“Δεν αληθεύει πως όσοι πέθαναν στις Άγριες Μέλισσες δεν τα βρήκαν στα οικονομικά για τον τρίτο κύκλο, σε καμία περίπτωση. Μια φήμη λέει ότι οι ηθοποιοί του θεάτρου που επιλέχθηκαν, επιλέχθηκαν γιατί οι άλλοι πρωταγωνιστές, οι γνωστοί, δεν πήγαν γιατί δεν τα βρήκαν στα οικονομικά. Θεωρώ ότι ο Προύσαλης, τον καιρό της χούντας, δεν θα είναι κακός, δεν θα είναι βασανιστικός. Μπορεί κάποιες στιγμές, επειδή θα τον πιέζουν οι ανώτεροί του, να κάνει ότι είναι σκληρός. Μπορεί κάποιος και να καταδώσει τον Προύσαλη, δεν είναι όλοι καλοί. Θα διαφοροποιήσεις σε χαρακτήρες που ήταν καλοί και ξαφνικά θα τους δούμε… ανάποδα. Ο κουρέας θα φάει πολύ ξύλο, είναι αριστερός” περιγράφει. “Για τη Βιολέτα που θα επιστρέφει αλλαγμένη δεν ξέρω, υποθέτω πιο σκληρή, έτσι φαντάζομαι. Στο Διαφάνι θα απομείνουν οι χωριάτες, ο λαός. Οι γιοι του Δούκα ανοίγουν στη Λάρισα μπουάτ. Αν αληθεύει το σπόιλερ, ο δάσκαλος και η Ελένη θα καταλήξουν σε κάποιο ξερονήσι. Νομίζω ότι τώρα που θα έρθουν τα λεφτά της χούντας, η Ρίζω θα βγάλει πολλά λεφτά, έτσι νομίζω. Ελπίζω η “μητέρα” μου, η Δέσπω, να είναι μέχρι το τέλος, αλλά έτσι όπως βλέπω τον τρόπο που γράφουν οι σεναριογράφοι, μάλλον θα “φύγει”. Γυρίσματα ξεκινάμε αρχές Ιουλίου και γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος” πρόσθεσε. Ο Γιώργος Σουξές μιλάει για το επαγγελματικό του ξεκίνημα μετά το σχολείο και τη θητεία του στο Δημόσιο, εξηγώντας πώς έγινε μόνιμος υπάλληλος της Δ.Ε.Η, αλλά και πώς αποφάσισε να φύγει ακολουθώντας το θέατρο και την καρδιά του.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.