Άγριες Μέλισσες: “Δεν ξεφεύγει κανείς από το σενάριο, εκτός από εμένα…”

Ο “Ενωμοτάρχης” από τις “Άγριες Μέλισσες”, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Σουξές, κατάφερε να μείνει αλώβητος στην αιματοβαμμένη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς εποχής του ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός μίλησε στο Pop Up για την προσωπική του ζωή αλλά και για τις εξελίξεις που θα δούμε στις “Άγριες Μέλισσες”.

“Κανονικά στις «Άγριες Μέλισσες» δεν ξεφεύγει κανείς από το σενάριο, εκτός από εμένα… Ένας κωμικός ηθοποιός, όμως, μπορεί να ξεφύγει, οπότε ο σκηνοθέτης λέει ως εδώ, συμμαζέψου. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πει μια γραμμή όπως την λέει το σενάριο. Λέω το νόημά της, την λέω με δικά μου λόγια μέσα από τον ρόλο πάντα. Αλλά ναι δεν έχω θυμάμαι να έχω πει μια γραμμή όπως είναι στο σενάριο” περιέγραψε.

“Στη σειρά έχω κάποιες μικρές αντιπάθειες για δικούς μου λόγους, γιατί μπορεί να είμαι εγώ παράξενος, όχι ο συνάδελφος. Όμως, προσωπικά, την ώρα που ξεκινάει το πλάνο, που μπορεί να έχουμε μαζί μια σκηνή, για μένα είναι ιερός, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε” δήλωσε ο ηθοποιός.

“Είναι φυσιολογικό, στη ζωή κάποιοι να παίρνουν περισσότερα χρήματα και κάποιοι λιγότερα. Το ίδιο γίνεται και εδώ. Αλλά για μένα μιλάω, από τη στιγμή που συμφωνήσω κάτι, ακόμα και αν είναι λίγο, δεν θα γκρινιάξω ποτέ” είπε αρχικά ο Γιώργος Σουξές.

“Δεν έχω βρει αυτό, το οποίο θα με κάλυπτε τόσο, ώστε να παντρευτώ ξανά. Ξέρω ακριβώς τι θέλω, από την άλλη καταναλώνω πολλές ώρες στη δουλειά μου, από επιλογή. Θα μου πείτε κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτό και θα είσαι μόνος. Πιστεύω μέχρι τότε να βρω έναν σύντροφο” σημείωσε.

“Γυρνούσα στο σπίτι, άνοιγα την πόρτα και δεν άκουγα “ήρθες αγάπη μου”… Αυτό μου λείπει. Έβαλα πολλές δουλειές για να μην είμαι μόνος” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ