Άγριες Μέλισσες: Ο ξέφρενος χορός του παπά Γρηγόρη με τον μικρό Σέργιο

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα για τις “Άγριες Μέλισσες” καθώς ο τρίτος κύκλος της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 είναι προ των πυλών.

Το κλίμα ανάμεσα στους ηθοποιούς είναι κάτι παραπάνω από καλό, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις των πρωταγωνιστών στα social media.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που δημοσίευσε ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης στον λογαριασμό του στο Instagram.

 

«Όταν ο νεαρός Σέργιος (Σπύρος) προσπαθεί να μάθει στον παπά τους νέους χορούς, τους μοντέρνους… Η Δρόσω και ο Παναγιώτης αγανακτούν με τον γέροντα… Υπομονή» σημείωσε με χιούμορ ο ηθοποιός στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο “έριξε” το Instagram με περισσότερες από 18 χιλιάδες προβολές. Όλοι αναμένουν με ανυπομονησία την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς, ο οποίος όπως φημολογείται θα είναι και ο πιο συναρπαστικός. Οι εξελίξεις στο Διαφάνι θα αφήσουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό.

Το κλίμα θα είναι τεταμένο. Ο Ακύλας υπηρετώντας το καθεστώς της χούντας, επιβάλλει εξορία σε όσους πηγαίνουν και εκφράζονται αντίθετα με τις ιδέες του.

Τι ανέφερε ο “παπά Γρηγόρης” σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες

Ο Κωστής Σαββιδάκης που ενσαρκώνει τον παπά Γρηγόρη μίλησε τις προηγούμενες ημέρες σε συνέντευξή του στο 7 Μέρες Tv, για τις αλλαγές στον ρόλο του.

“Μπαίνοντας στην περίοδο της δικτατορίας, όλα αλλάζουν. Ο παπα-Γρηγόρης, ωστόσο, δεν θα χάσει την αυθεντικότητά που τον διακρίνει. Θα μπουν νέοι ρόλοι στην σειρά, που σημαίνει ότι με έναν τρόπο διαφοροποιούνται πολύ οι «Μέλισσες». Ο παπάς δεν πρόκειται να αλλάξει τα πιστεύω του. Υπερασπίζεται το χωριό. Θα στέκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους του τόπου του. Έχει αξίες. Όποια πολιτική συνθήκη και να επικρατεί, εκείνος δεν εγκαταλείπει τους συγχωριανούς του. Είναι με το δίκαιο. Τώρα, αν οι συγγραφείς τον οδηγήσουν αλλού για κάποιους λόγους, όπως π.χ. να παραστήσει τον κακό με απώτερο σκοπό να υπερασπιστεί το χωριό του, ειλικρινά δεν το ξέρω. Πιστεύω ότι θα εξακολουθήσει να είναι ο παπάς που όλοι αγαπήσαμε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ