Άγριες Μέλισσες-Αιμίλιος Χειλάκης: Ξεκίνησε τα γυρίσματα – Οι πρώτες φωτογραφίες

Συγκλονιστικό θα είναι το τελευταίο επεισόδιο του Β’ Κύκλου της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” που θα προβληθεί την Πέμπτη 3 Ιουνίου. Το μεγάλο φινάλε θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Να σημειωθεί ότι οι προετοιμασίες για τον τρίτο κύκλο έχουν ξεκινήσει. Στον Γ’ Κύκλο θα δούμε νέα πρόσωπα που θα “εισβάλλουν” στο Διαφάνι και θα ταράξουν τις ισορροπίες και τις ζωές των ηρώων.

Αυτά που έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα είναι πως η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης δραματικής σειράς θα διαδραματίζεται στην περίοδο της Χούντας, μία σκοτεινή περίοδο για την Ελλάδα και πως ένας γνωστός ηθοποιός θα ενταχθεί στο καστ και θα υποδυθεί έναν μισητό χαρακτήρα.

Πρόκειται για τον Αιμίλιο Χειλάκη, ο οποίος θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα που έχουμε ακούσει αρκετές φορές στα επεισόδια. Συγκεκριμένα, θα ενσαρκώσει τον Ακύλα Μεγαρίτη, τον αρχηγό της φασιστικής οργάνωσης, των «Αβάντων».

Όπως ξέρουμε ως τώρα, την αρχηγία των «Αβάντων» έχει αναλάβει ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Αλέξης ήταν βοηθός εισαγγελέα στη δίκη του Ακύλα, ενώ είχε βοηθήσει να τον συλλάβουν και να μπει στη φυλακή! Μετά τη δολοφονία του Γραμματικού ο Ακύλας θα αποφυλακιστεί και θα επιστρέψει στο Διαφάνι. Μάλιστα η πρώτη εμφάνιση του Αιμίλιου Χειλάκη στις “Άγριες Μέλισσες” δε θα αργήσει, καθώς θα τον δούμε στο τελευταίο επεισόδιο του B’ Κύκλου.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα και δε δίστασε να δημοσιεύσει και τις πρώτες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, πόσταρε τρεις εικόνες στις οποίες ποζάρει με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, την Κατερίνα Διδασκάλου και τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ