“8 Λέξεις”: Ο απρόσμενος σύμμαχος της Ηλιάνας και ο νέος φόνος

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «8 λέξεις» καθώς η Ηλιάνα δεν διστάζει να λερώσει τα χέρια της με αίμα προκειμένου να ενοχοποιήσει την Έρση και να δει την ίδια και τον Οδυσσέα να υποφέρουν με τον χειρότερο τρόπο. Και ενώ ο Οδυσσέας κάνει τα πάντα για να βρει στοιχεία που θα αθωώσουν την Έρση, η Ηλιάνα δεν σκοπεύει να το επιτρέψει και δίνει νέα εντολή θανάτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού περιοδικού TV O CLOCK, το τελευταίο διάστημα η Ηλιάνα παρουσιάζει μία πιο σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα της. Η γυναίκα είναι πεπεισμένη ότι για όλα τα δεινά που βιώνει στη ζωή της ευθύνονται ο Οδυσσέας και η Έρση.

Για αυτόν τον λόγο, όπως είδαμε πρόσφατα, σκότωσε ένα μοντέλο, τη Φωτεινή, μέσα στο ατελιέ του Οδυσσέα και της Έρσης, ενοχοποιώντας την τελευταία.

Στη συνέχεια, μάλιστα, προχώρησε και στον φόνο της Αγγελικής, η οποία τη βοηθούσε όλο αυτόν τον καιρό στο θανάσιμο σχέδιό της, προκειμένου να μην αποκαλύψει τη συνεργασία που είχαν.

Κι ενώ η Έρση προφυλακίζεται στις φυλακές Κορυδαλλού, ο Οδυσσέας μαζί με τον σύντροφο του άτυχου μοντέλου, τον Ηλία, αναζητούν στοιχεία που θα βοηθήσουν να αποκαλυφθεί η πλεκτάνη που έχει στηθεί εις βάρος της Έρσης.

Μάλιστα, ο Ηλίας συνεχίζει με ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς την έρευνα για τον φόνο της Φωτεινής και όλα τα στοιχεία που συγκεντρώνει οδηγούν στην Ηλιάνα.

Αργότερα, ο άντρας, όντας σίγουρος πως η Ηλιάνα βρίσκεται πίσω από τον φόνο, την αιφνιδιάζει και τη στριμώχνει για να ομολογήσει. Αρχικά, εκείνη δείχνει να έρχεται εμφανώς σε δύσκολη θέση, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να του πει τίποτα και του ξεφεύγει.

Στη συνέχεια, η Ηλιάνα μιλάει στον Αλέκο, στο πρόσωπο του οποίου έχει βρει έναν σύμμαχο, για ό,τι συνέβη με τον Ηλία και ζητάει τη βοήθειά του.

Έτσι, ο Αλέκος αποφασίζει να αναλάβει δράση. Συγκεκριμένα, φροντίζει να σκοτώσει τον Ηλία, κλείνοντας του μια για πάντα το στόμα, προκειμένου να μη δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στην Ηλιάνα.

Αυτό το δυσάρεστο νέο δεν αργεί να φτάσει στα αυτιά του Οδυσσέα, ο οποίος αναστατώνεται πολύ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ