Ένταση στο Πρωινό με τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου

Ένταση προκάλεσε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 το καυστικό σχόλιο του Γρηγόρη Πετράκου για το σκίτσο του Αρκά με τον πυροσβέστη.

Αρχικά στην εκπομπή προβλήθηκε η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ όπου απαντώντας στους αντιεμβολιαστές, είπε “αν αρρωστήσουν μην πάτε στον γιατρό, να πάτε στον Γρηγόρη Πετράκο και την Άντζυ Σαμίου να σε γιατρέψουν”. Στη συνέχεια, στο Πρωινό έγινε αναφορά στην ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου. Η Φαίη Σκορδά παρενέβη λέγοντας “δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του, να την αναρτά, τον έχουμε φιλοξενήσει και στην εκπομπή. Αλλά είναι ένας άνθρωπος που γενικά, σε πάρα πολλά θέματα, κοινωνικής φύσεως, επηρεάζει κόσμο ή έχει μια άποψη, η οποία είναι προκλητική! Το εμβολιαστικό είναι; Θέλετε να πούμε και άλλα θέματα που έχει θίξει όλα τα χρόνια ο Γρηγόρης Πετράκος” επεσήμανε η παρουσιάστρια, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: “Ο Πετράκος και ο κάθε Πετράκος έχει πολλούς μιμητές που έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις με αυτόν! Και βλέπεις το αντιεμβολιαστικό κίνημα μεγαλώνει αντί να μικραίνει”.

Η Φαίη Σκορδά απάντησε: “Αυτές οι κουβέντες είναι λάθος, εγώ δεν λέω τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, αλλά οι κουβέντες σε θέματα τέτοιας φύσης είναι λάθος να είναι απόλυτες και γενικές. Κανένα τέτοιο θέμα δεν μπορεί να μπαίνει σε ένα τσουβάλι και με μία πρόταση, όταν είσαι μόνο στη μία πλευρά, δεν είναι μαύρο άσπρο! Ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος είναι τόσο απόλυτος που δεν μπορεί να επηρεάζει και να ασχολούμαστε συνέχεια μαζί του. Γιατί οι απόλυτες θέσεις σε τέτοια θέματα δεν είναι σωστές”.

“Να μην ξεχνιόμαστε, ο Γρηγόρης Πετράκος δεν είχε βγάλει ένα βίντεο που έλεγε ότι δεν υπάρχει ο κορονοϊός και ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από την κοινή γρίπη; Και ότι μάλιστα η κοινή γρίπη έχει περισσότερα θύματα;” αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. “Προφανώς αυτό δεν πήγε πολύ καλά η θεωρία του αυτή” πρόσθεσε και συνέχισε: “Μετά όταν υπήρχε κίνδυνος να κινηθεί νομικά η Δικαιοσύνη δεν έκανε την κωλοτούμπα και είπε “δεν είναι δικές μου θέσεις αυτές, εγώ μεταδίδω πράγματα που ήδη υπάρχουν στο Διαδίκτυο”. Και μάλιστα η Θεοφανία Παπαθωμά είχε βγει και είχε πει ότι δεν είναι απόψεις του Γρηγόρη αυτά, αλλά τις μεταφέρει. Τώρα ξανά;”.

“Στη προσπάθειά του να είναι αντισυστημικός, κάθε φορά προσπαθεί να βρει κάτι να πατήσει. Εγώ θα τον προέτρεπα να πάει στην Ίο διακοπές, που γύρισε το καράβι χθες με 20 πιτσιρικάδες, οι 15 από αυτούς είχαν κορονοϊό, το νησί της Ίου πάει για κλείσιμο , έχει γεμίσει από ένα πάρτι σε μια παραλία όλο το νησί. Ας πάει να τα πει εκεί, ή στον καθένα που είναι άρρωστος, γιατί όλοι πια έχουμε έναν άρρωστο, που έχει περάσει αυτό το πράγμα!” ξέσπασε ο Τάσος Τεργιάκης.

“Ας πάει σε ένα νοσοκομείο να δει τους ανθρώπους που είναι σαν τα κοτόπουλα και τους συγγενείς τους και τους ίδιους αν μπορούν να μιλήσουν, που λένε μακάρι να είχα προλάβει αυτό το οποίο ζω αυτήν τη στιγμή. Στο σκίτσο του Αρκά βλέπουμε κάποιος να έχει πάρει φωτιά και του λέει κακομοίρη Αρκά, εσύ έχεις πάρει. Οποιοσδήποτε είναι κατά τον κ. Πετράκο και τους συν αυτώ, βγαίνουν και καταγγέλλονται, οι γιατροί που μιλάνε επιστημονικά τα παίρνουν, οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου είναι από τους καταχθόνιους που κυβερνούν μέσω μιας πυραμίδας που βρίσκεται σε μια έρημο, ο Αρκάς είναι κακομοίρης, ο Δρογώσης θέλει να γίνει διευθυντής στην ΕΡΤ! Βγαίνουν και λένε απίστευτα πράγματα εναντίον ανθρώπων που αυτό το οποίο κάνουν είναι απλώς βλέπουν στοιχεία. Τέσσερα εκατομμύρια θύματα χθες, στις 21.21 ήταν η ώρα που ξεπέρασαν τα τέσσερα εκατομμύρια. Τέσσερα εκατ. νεκροί που τους έλεγαν ηθοποιούς. Όταν βγήκαν τα πρώτα φέρετρα είπαν ότι είναι ηθοποιοί, δεν υπάρχουν, τέσσερα εκατ. ηθοποιοί πού τους βρήκαν;», αντέδρασε επίσης στα σχόλια του Γρηγόρη Πετράκου ο Βαγγέλης Περρής.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε: “Κάνουμε και εμείς ένα λάθος, θέλουμε μία ηπιότερη αντιμετώπιση απέναντι στους ανθρώπους που έχουν τις απόψεις που έχει ο κ. Πετράκος. Διότι, με το να ανοίξουμε έναν Καιάδα και να πετάξουμε μέσα τους ανθρώπους αυτούς δεν μας κάνει ούτε καλύτερους ούτε μας πάει μπροστά ως κοινωνία… Αν λοιπόν στους φίλους μου που έχουν τις ίδιες απόψεις με τον Πετράκο τους πετάξω στον Καιάδα, είναι λάθος. Θα πρέπει να τους πείσω με ορθά επιχειρήματα!”

“Δεν θα πείσεις κανέναν, είναι ανεπίδεκτοι πειθούς!” παρατήρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. “Δεν είναι μπλε εναντίον κόκκινου, εδώ πεθαίνουν άνθρωποι! Μιλάμε για τους συνανθρώπους μας!” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ